Melyik öltözködési stílus illik egy 17éves lányhoz? (képpel)
2011. máj. 30. 16:44
11/21 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 17:07
Mondd, hogy csaj vagy! Bejössz... ;D
12/21 A kérdező kommentje:
2011. máj. 30. 18:13
13/21 anonim válasza:
Tévedsz, ezek IS ribancosak...
14/21 A kérdező kommentje:
Ez most vagy azt jelenti ,hogy egy ocsmány kövér igénytelen nő vagy aki nem úzhat fel ilyen cuccokat mert nincs hozzá megfelelő külseje,vagy pedig egy őskori,időben lemaradt kis átlagos lányka aki irigy a körülötte lévő "szép" csajokra és ezt a gyűlöletével,ocsmárlásával fejezi ki:)
2011. máj. 30. 18:24
15/21 anonim válasza:
szerintem az első borzalmas és tényleg inkább rajos mint sportos. a második viszont egy elegánsabb vagy inkább buliszerelés, nem hétköznapra való, és a harmadik sem visszafogott szerintem.
amúgy az a legjobb ha olyat veszel ami számodra kényelmes és önmagad vagy benne. lehet valaki a hétköznapokban sportos, és bulikon nőies is akár. én például majdnem mindig más vagyok totál hangulatfüggő, van amikor farmerben és sportcipőben, van amikor szoknyában és magassarkúban, van amikor meg cicanadrágban és balerinacipőben megyek. szerintem a legjobb ha vegyíted a stílusokat és kialakítod a sajátod!
21/L
16/21 anonim válasza:
Ezt buktad, srác vagyok ribanckám. ;D
17/21 anonim válasza:
És elárulom, ezekben semmi szép nincs, mivel mind divatp*csa. Mind átlagos, az átlagos pedig szar...
18/21 anonim válasza:
igaza van, ezek IS ribancosak, srác vagyok, engem ne nézz lánynak :D
19/21 A kérdező kommentje:
Kam fiu vagy:DDDD akk meg egy nyomorék ha ijen kérdésekre válaszolsz amik lányoknak szolnak:DDD
2011. máj. 31. 18:58
20/21 anonim válasza:
miért nem jó neked egy cicanadrág egy papuccsal(nyárra) vagy balerina cipővel, és egy top hozzá? Ez normális, átlagos, és nem r!bizlis(mert akkor kb minden2. lény r!banc lenne)... :D Megvan oldva, se seggvillantó mini, se nyakig felpolcolt csöcsök... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!