Ipanema Gisele Bündchen papucs/szandál?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban, hogy Budapesten hol tudok Ipanema Gisele Bündchen papucsot vagy szandált venni? Egyszerűen nem találok sem Humanicban, sem máshol, csak webáruházban láttam, de ott meg nem szeretnék vásárolni, jó lenne a saját szememmel látni, felpróbálni. Hihetetlen, lehet, hogy csak én vagyok ennyire béna, de én sehol nem láttam még, egy boltban sem, pedig nagyon szeretnék ilyet venni a nyárra :) Help please :)2011. máj. 30. 15:21
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom. Ennek ellenére a neten csak webáruházat találtam, azért is kérdeztem meg itt.
2011. máj. 30. 15:51
3/5 anonim válasza:
A Humanic-kal vigyázz, mert erős a gyanúm, hogy hamisítványt árul, vagy csak átcsomagolja a terméket, egyébként ott elég sok van (azért gondolom, hogy valami stikli van a dologban, mert ezek a szandálok azért is készültek, hogy különféle szervezeteket támogassanak, és a Humanicban egy dara címkét, vagy leírást sem találtam, míg más boltban igen)
A Sebastiano, vagy Salamander boltokban nézd meg esetleg, nálunk ott is vannak, de érdemes betérni már nagyobb cipőboltokba is, mert nálunk még lehetett kapni például a Siestában is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. máj. 31. 16:25
5/5 anonim válasza:
Én most vettem Ázsia Centerben, egész véletlenül láttam, és eredeti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!