Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem vehetek fel ilyet, csak...

Nem vehetek fel ilyet, csak mert nem vagyok piszkafa?

Figyelt kérdés

Vastagabbak a làbaim a kelleténél, ezt én is tudom, de màr dolgozom rajta, tornàzok és fogytam is.

felül, a fenekemnél meg a combomnàl sok van, össze is ér a combom.

Felveszem ezt a nadràgot és a nàlam vékonyabb làbú nöszemélyek rendszeresen ferde szemmel néznek ràm.

én is tudom, hogy nem tökéletes (még) a làbam de..azért annyira nem is vészes..vagy de?

[link]

2011. máj. 30. 10:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem jól áll
2011. máj. 30. 11:02
 2/13 Darcy01 ***** válasza:
A lényeg, hogy te jól érezd magad benne, ne törődj másokkal.
2011. máj. 30. 11:37
 3/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem is nagy a lábad...nekem nagyobb van és én is hordok ilyet...nem igazán érdekel, hogy a miss p*csák mit gondolnak...ők piszkafák én meg nem ennyi.
2011. máj. 30. 11:52
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt tudom esetleg ajánlani ha ezt érzed, hogy valami olyan feslővel vedd fel ami elvonja a figyelmet. Egyáltalán nem vészes, sötét passzos nadrág mindenkinek jól áll, még a nálad sokkal sokkal ducibbaknak is :) csak fel kell venni olyan felsőt ami előnyösen hat :) így a kettő együtt remek páros lesz, a kis @&#@{#><<-kat meg felejtsd el, nem nekik kell tetszeni :) meg aztán azt ne mond hogy rajtuk nincs semmi kivetni való, ha nem a külsejükben háát akkor az agyukban...
2011. máj. 30. 12:25
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
szerintem lehet, hogy nincs semmi rossz a nézésükben csak beképzeled, mert magad sem érzed jól magad ebben a nadrágban és azt figyeled hogy mások mit szólnak hozzá. szerintem pedig ne izgulj, mert jól áll
2011. máj. 30. 12:28
 6/13 anonim ***** válasza:
45%

1. alapból tök jól áll és alig vastag a lábad sőt jobb mintha vékony lenne.

2. mivel másabb ha egy trapéz nadrágot vesznek fel a dagibbak? ugyanúgy látszik a comb és azt sejteti hogy a vádli is olyan és még nem is divat.

3. nem kel figyelni másra. már irigységből vagy beképzeltségből mondják (főleg mivel semmi baja a lábadnak)

4. mivel sötét még slankit is

szóval szerintem vedd fel főleg ha jól érzed magad benne :)

15/L

2011. máj. 30. 13:50
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

nem áll jól mert egy dagadt koca vagy

neked lehet gúnyolni a sovány lányokat,de rögtön felháborodsz,ha neked szól valamelyik "piszkafa"

2011. máj. 30. 15:00
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
az utolsónak az utolsó mondatával azért én egyetértek.:) elvárod hogy rád ne nézzenek furán meg ne gúnyoljanak ki, közben te is azt teszed. amit adsz azt kapod vissza, erre nem gondoltál még?
2011. máj. 30. 15:27
 9/13 anonim ***** válasza:

nem néznék rád ferde szemmel...legalábbis azért nem, ahogy áll rajtad ez a ruha.

viszont nem mindenki piszkafa aki nálad vékonyabb:D mert valljuk be vannak páran olyanok:D

többek közt én is:D viszont én ilyet nem hordok,túlságosan vékonyítana:D

nekem más ruhadarabok számítanak előnyösnek.

2011. máj. 30. 16:30
 10/13 A kérdező kommentje:
ugyan a piszkafàt csak irigységböl írom :D.. hisz énis írtam az elején, hogy vékonyabb akarok lenni :)
2011. máj. 30. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!