Nem vehetek fel ilyet, csak mert nem vagyok piszkafa?
Vastagabbak a làbaim a kelleténél, ezt én is tudom, de màr dolgozom rajta, tornàzok és fogytam is.
felül, a fenekemnél meg a combomnàl sok van, össze is ér a combom.
Felveszem ezt a nadràgot és a nàlam vékonyabb làbú nöszemélyek rendszeresen ferde szemmel néznek ràm.
én is tudom, hogy nem tökéletes (még) a làbam de..azért annyira nem is vészes..vagy de?
1. alapból tök jól áll és alig vastag a lábad sőt jobb mintha vékony lenne.
2. mivel másabb ha egy trapéz nadrágot vesznek fel a dagibbak? ugyanúgy látszik a comb és azt sejteti hogy a vádli is olyan és még nem is divat.
3. nem kel figyelni másra. már irigységből vagy beképzeltségből mondják (főleg mivel semmi baja a lábadnak)
4. mivel sötét még slankit is
szóval szerintem vedd fel főleg ha jól érzed magad benne :)
15/L
nem áll jól mert egy dagadt koca vagy
neked lehet gúnyolni a sovány lányokat,de rögtön felháborodsz,ha neked szól valamelyik "piszkafa"
nem néznék rád ferde szemmel...legalábbis azért nem, ahogy áll rajtad ez a ruha.
viszont nem mindenki piszkafa aki nálad vékonyabb:D mert valljuk be vannak páran olyanok:D
többek közt én is:D viszont én ilyet nem hordok,túlságosan vékonyítana:D
nekem más ruhadarabok számítanak előnyösnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!