Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az ha 1 pasi követi...

Miért van az ha 1 pasi követi a divatot és divatosan öltözködik mindjárt lemelegezik?

Figyelt kérdés
meg pl: valaki fel húzza a rózsaszín v a lila inget , pólót mingdjárt melegnek hiszok.
2011. máj. 30. 01:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Így van 10.34!

És valakinek jól is áll a b..zis stílus!

2011. máj. 30. 10:57
 12/16 anonim válasza:
58%
Ismerek jó pár meleg srácot, de még egyiket sem láttam rózsaszín vagy lila ingben. A férjem harmincas, magas, modell alkatú és rajta nagyon jól áll a rózsaszínű és a lila ing is egy hozzáillő nyakkendővel. Szerintem nem kell általánosítani. A páromat én öltöztetem és mindig dícsérik, férfiak és nők is, hogy milyen elegáns. Szóval ne törödj azzal, hogy mások mit gondolnak a szinekről. :-)
2011. máj. 30. 11:08
 13/16 A kérdező kommentje:
a másik meg az h ha valaki "divatosan" öltözik mindjárt divatb.u.zinak hívják. szerintem ez szánalmas
2011. máj. 30. 16:16
 14/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem a fiúkkal van baj, akik követik a divatot, hanem a divattal, hogy díszb*zit csinál a férfiakból...
2011. máj. 30. 16:44
 15/16 anonim ***** válasza:
egy szín nem minden, lehet egy rózsaszín és rózsaszín cucc között különbség...tény, hogy nem vennék fel rózsaszínű valamit, de lehet valakinek jól áll,...de olyanok is felveszik, akik még tovább fokozzák extrab zis farmerrel, valami ultrab zis cipővel...a vasalt hajról, esetleges elengedhetetlen metrós rózsafüzérről nem is beszélve, nameg a homártáska..:-) stb egy szimpla normál szabású rózsaszín póló még nem annyira búzaság
2012. jan. 13. 17:42
 16/16 anonim válasza:
Nekem is lila ingem van és egy SRÁC vagyok ki nem szarja le hogy mit gondolnak mások?? Ha az valakinek tetszik akkor hadd hordja ha meg valakinek nem tetszik akkor sz*rja le!! És a LILA NEM B*ZIS! A RÓZSASZÍN AZ VISZONT AZ!
2012. aug. 14. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!