Milyen márkájú ruhát viselt ma este Lilu Alekosz műsorában?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 21:18
3/9 anonim válasza:
ez engem is nagyon érdekelne:) olyan szép volt az a ruha!! :)
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, de tényleg jó volt!
Az meg már milyen válasz a kérdésre, hogy "ki nyerte meg, olga?" :-D Még most is vigyorgok rajta! :-D
5/9 anonim válasza:
Egész pontosan nem tudom, de Abodi Dóra ruhái között találsz szinte pont ugyanilyen stílusú és színű koktélruhákat :) Designer ruhák, elég drágák, de gyönyörűek :)
6/9 anonim válasza:
Az égvilágon semmilyen márkája nincs annak a ruhának, a Trend nagykeráruházban lehet kapni, de csak kereskedők vásárolhatnak ott - hogy hol forgalmaznak, azt nem tudom. Én is egész véletlenül láttam nem is olyan rég, ismerősöm vásárolt egy pontosan ugyanolyat pár hete, mint ami Lilun volt tegnap.
7/9 anonim válasza:
Valamilyen pontos címet, honlapot, telefonszámot tudnál írni a nagykereskedésről? Mert beírtam a google-ba és nem tudom pontosan hogy melyikre gondolhatsz. Engem is nagyon érdekelne a ruha!!! Ha nem tudom beszerezni megvarratom:))
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Ange Milano, Legends és Otchen shoes öltöztette a műsorvezetőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!