Hol találok olyan üzletet, ahol ilyen stílusú ruhák vannak? Ami nem csak webáruház?!
Jézusom, ezek nem koktélruhák, hanem ocsmány kínai szexshopos förmedvények. Borzasztóan gagyik.
Kínai, piac, szexshop, ázsia center, stb. tele vannak ilyenekkel!
a Westend legalsó szintjén középtájon van egy bolt, amiben ilyesmi ruhák vannak - nem emlékszem a nevére
kimondottan alkalmi ruhabolt is van ott (az első vagy második emeleten a mozgólépcsőnél), de az más stílusú
A 2., 4., 5., válaszolónak köszönöm szépen!
A 3-nak csak annyit, hogy a 19. és 27. oldalon van olyan ruha, amit láttam kifejezetten alkalmi ruha boltban is! Annyi különbséggel, h azokon volt még pluszba 1hatalmas virág is.
Meg miért baj az, h valaki megteheti, h ilyeneket vesz fel, mert van hozzá alakja?
Tipikus plázaliba-válasz :)
Figyelj, én minden nap acélmerevítős fűzőt hordok, 55-ös derekam van, és mellesleg olyan melleket csinál, amiről a legtöbb nő csak álmodozik. Szóval egész nyugodtan megtehetném azt is, hogy ronda r*bancruhákat hordok, de maradok az elegáns extravaganciánál. A hasig kivágott flitteres-csillámos élénk színű, kínai varrású, béna anyagú ruha szerintem nem koktélruhának való, de hát nem lehet mindenkinek ízlése :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!