Szerintem max 4-5000-ért nem hinném hogy valaki megvenné drágábban főleg hogy használt.
2011. máj. 29. 18:51
2/10 anonim válasza:
attól függ, milyen szőrméből van?
2011. máj. 29. 19:34
3/10 A kérdező kommentje:
Egyszer nem hordta aki vette. Nem igazán mondható használtnak. Fogalmam sincs milyen szőrméből van. De nem akarom 20 ezer alatt eladni, mert milyen lenne már ha megvenné egy bolt tulajdonos és a saját boltjában meg eladná 40 ért. :D :S
2011. máj. 29. 20:17
4/10 anonim válasza:
Hát győzike biztos megvenné 50ért:)
Viccet félretéve 10-nél feljebb szerintem nem vennék meg, mert ki hord már ilyet?
2011. máj. 29. 20:59
5/10 anonim válasza:
ahogy nézem ez nercbunda. ha nem rágta moly, nem hullik a szőre és a bőr nem szakad, akkor szerintem jóval több mint 40 ezret ér..... egy ilyen újonnan 500 ezer körül van...de nézz szét vaterán hátha valaki árul hasonlót és akkor be tudod lőni az árát.
2011. máj. 29. 21:03
6/10 anonim válasza:
Ezt nézd, bár kétlem, hogy ennyiért megveszi valaki. [link]
2011. máj. 29. 21:29
7/10 anonim válasza:
Szegény állatka a kihalás szélén van (európai faja), és ha még rosszabbul alakulnak a dolgok, akkor ki is pusztul, így felmegy ennek a rusnya kabátnak is az ára, és majd megveszi valami gyűjtő, vagy esetleg múzeum, horribilis összegekért.
2011. máj. 30. 00:05
8/10 A kérdező kommentje:
Nem hullik a szőre, nem is molyos még, szép fényes. Addig szeretném eladni amíg jó állapotú. Néztem vaterán, de egyiknél sincsenek nyertesek. Szerintem nem is licitálnak rá. Szerintem az lenne a megoldás, hogy boltokat felkeresek, hogy mégis mit tudnék vele kezdeni, érdekelné-e őket a felvásárlása.
Állítólag elég drága volt a maga idején.
(Amúgy meg ha valaki már használtat vesz meg akkor azzal megmenti újabb kivégzésre váró állatok életét ahhoz képest mintha újabbat venne...)
Állatvédelemről nem szeretnék további szót ejteni. Megteszem minden nap azzal, hogy nem eszem húst.
2011. máj. 30. 01:40
9/10 A kérdező kommentje:
21:03, Úgy látom értesz hozzá. Esetleg nem ismersz valakit aki igényt tartana rá? Akár privátban is megírhatod, vagy bárki aki szeretné, és megbeszéljük az árat.
2011. máj. 30. 01:42
10/10 anonim válasza:
sajnos nem ismerek senkit. nagyanyám volt szűcs és onnan ragadt rám egy két dolog, de konkrétan nem tudom, hogy hol/kinek tudnád eladni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!