Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen testalkattal felvehetek...

Ilyen testalkattal felvehetek rövidnadrágot? Nem lesz "ciki"?

Figyelt kérdés

160 centi vagyok, és 76 kiló. Sokan mondják, hogy nem nézek ki annyinak, mivel nagyon szépen eloszlik rajtam a felesleg. Szóval nem csak a hasam nagy, a combom nagy. Teljesen arányosan vagyok nagyobb testsúlyú.

Kérdés a következő lenne.

Szeretnék venni egy olyan ruhát, ami egyben van, és farmeres, és vagy szoknyás, vagy rövidnadrágos.

Félek a lábaim miatt, mert a combom azrt vastag. Félek hogy ki fognak nevetni... Ti mit szólnátok, ha egy ilyen lány mint én, felvenne egy ilyen ruhát, és veletek szemben sétálna az úton? [link]

Nekem pedig ilyen a testalkatom: [link]

2011. máj. 28. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, csak ha nacis, akkor ne legyen túl rövid. Bár szerintem is a szoknyás jobban állna (rajtam is jobban áll, én 165/69 vagyok, bár nem annyira arányos, mert a csípőcsontom nem túl széles, de a combom ahhoz képest vastag, szóval a szoknyás jobban néz ki rajtam, viszont az összeérő combom miatt muszáj alá vmi kis pamut sztreccs gatya...)
2011. máj. 28. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok egy törékeny virágszál, bár nálad jóval könnyebb (de alacsonyabb is!), a testalkatom viszont egészen hasonló ahhoz, amit linkeltél.

Én felvenném! Fel is veszem:) Szerintem aranyosak az egyberuhák, nyáron jó (pisilésnél nem annyira-ha rövidnacis), a combjaim miatt nem száműzöm a ruhatáramból a rövid darabokat. Tornázz sokat, feszesítő gyakorlatokat, és igyál sok vizet, hogy a lelkiismeretedet is megnyugtasd:)

2011. máj. 28. 20:29
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

mindenki tényleg azt vsez fel amit akar.. szerintem a teltebbek is öltözhetnek gy, aki ezzel foglalkozik, mínősíti az meg elég gáz, van pár ilyen ismerősöm, és csak azért csinálják hogy vagy azért hogy a saját hibáikról eltereljék a figyelmet, vagy mert tényleg unatkoznak és ők gázok. szóval ezzel nincs baj.

DE a túlsúly, molettség lehet hogy nem mások dolga, de szerintem sportolj sokat, és ne nasizz, mert a túlsúly nem egészséges ám! :)

2011. máj. 28. 20:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Annyira nagyon szépen köszönöm mindenkinek azt, hogy segít nekem :)

Nagyon sokat számít. :)

2011. máj. 28. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!