Ilyen testalkattal felvehetek rövidnadrágot? Nem lesz "ciki"?
160 centi vagyok, és 76 kiló. Sokan mondják, hogy nem nézek ki annyinak, mivel nagyon szépen eloszlik rajtam a felesleg. Szóval nem csak a hasam nagy, a combom nagy. Teljesen arányosan vagyok nagyobb testsúlyú.
Kérdés a következő lenne.
Szeretnék venni egy olyan ruhát, ami egyben van, és farmeres, és vagy szoknyás, vagy rövidnadrágos.
Félek a lábaim miatt, mert a combom azrt vastag. Félek hogy ki fognak nevetni... Ti mit szólnátok, ha egy ilyen lány mint én, felvenne egy ilyen ruhát, és veletek szemben sétálna az úton? [link]
Nekem pedig ilyen a testalkatom: [link]
Én sem vagyok egy törékeny virágszál, bár nálad jóval könnyebb (de alacsonyabb is!), a testalkatom viszont egészen hasonló ahhoz, amit linkeltél.
Én felvenném! Fel is veszem:) Szerintem aranyosak az egyberuhák, nyáron jó (pisilésnél nem annyira-ha rövidnacis), a combjaim miatt nem száműzöm a ruhatáramból a rövid darabokat. Tornázz sokat, feszesítő gyakorlatokat, és igyál sok vizet, hogy a lelkiismeretedet is megnyugtasd:)
mindenki tényleg azt vsez fel amit akar.. szerintem a teltebbek is öltözhetnek gy, aki ezzel foglalkozik, mínősíti az meg elég gáz, van pár ilyen ismerősöm, és csak azért csinálják hogy vagy azért hogy a saját hibáikról eltereljék a figyelmet, vagy mert tényleg unatkoznak és ők gázok. szóval ezzel nincs baj.
DE a túlsúly, molettség lehet hogy nem mások dolga, de szerintem sportolj sokat, és ne nasizz, mert a túlsúly nem egészséges ám! :)
Annyira nagyon szépen köszönöm mindenkinek azt, hogy segít nekem :)
Nagyon sokat számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!