Hol lehet 35-ös méretben magassarkú cipőt venni?
Figyelt kérdés
Mindenhol 37-esnél kezdődnek a méretek, néhol van 36-os, de annál kisebbet sehol nem találtam. 2 hét múlva kéne, mert koszorús lány leszek esküvőn.. Sötétlila ruhám lesz, csak egy egyszerű fekete cipő kéne..
20/L
2011. máj. 27. 18:16
1/5 anonim válasza:
A Keleti és a Blaha között Pesten van egy kis lábú nők boltja ( boltív alatt, fekete, elég régies kinézetű) na ott vannak nagyon kicsi és szép cipők, viszont annyira nem is olcsó.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Mit jelent az annyira nem olcsó? (vidéki vagyok, nem mennék fel feleslegesen, ha csillagászati árak vannak)
2011. máj. 28. 09:36
3/5 anonim válasza:
Sárkány Centerben sok 35-ös magassarkú van.:)
Lőrincen van ez a hely egyébként.:)
Olyan 3500-tól kezdve már vannak ott cipők, és én nem vettem észre, hogy rosszabb minőségűek lennének, mint máshol.
4/5 anonim válasza:
Hát itt Pesten ebben a boltban most vettem két cipőt darabonként 9ezerért...de jó minőségűek és nagyon kényelmesek, előző cipőm is 5 évig bírta( bírná még most is, de már nagyon kopott és csúnyácska :)
5/5 A kérdező kommentje:
az még nem is olyan vészes ár :)
olyan bolthálózatot nem tudtok, ami esetleg vidéki városokban is van?
2011. máj. 30. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!