Ciki saruban menni iskolába?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 18:46
11/21 A kérdező kommentje:
Igen, közben rájöttem. Bár én ezt is annak hívom. :D Azért linkeltem a képet. Bocsi:)
2011. máj. 26. 19:16
12/21 anonim válasza:
ez nem saru.. hanem egy fajta strancpapucs. amugy nemciki benne menni. de ha saruban járnál (ami olyasmi mint egy gladiátor szandál) az egyáltalán nem lenne ciki..:)
13/21 A kérdező kommentje:
akkor mehetek ilyenbe suliba? nem szólnak majd le, h nem oda illő?
2011. máj. 26. 19:57
14/21 anonim válasza:
Szia, ez lábujjközi papucs, és valóban nem való iskolába.
Sokan viselik városban is, de oda sem illik, mert tipikus strandos, laza, nyaralgatós viselet.
A suliban viselt cuccokhoz képest túl nyitott, nem passzol hozzájuk, idétlen. A tanárodnak igaza van, de a Balcsinál hidd el, ő is hordaná:)
15/21 anonim válasza:
mért ne mehetnél??? suliba egyedül CSAk a magassarkú gz, más nem!!!
16/21 A kérdező kommentje:
Most akkor gáz vagy sem?:DD
2011. máj. 26. 20:40
17/21 anonim válasza:
Szerintem nem az. Nyár van, meleg, menj abban nyugodtan :)
18/21 anonim válasza:
Basszátok meg, ebben a mai világban már csak élni ciki, nem gondoljátok-.-?
19/21 anonim válasza:
Saruban nem lenne gáz, de ez nem saru, és én nagyon kiröhögnélek, ha strandpapucsban állítanál be suliba.xdd
20/21 anonim válasza:
ez, kérlek, nem más, mint a jó öreg vietnámi papucs. nem néz ki amúgy rosszul, szerintem suliba is csomóan járnak ilyenekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!