hozzátartozik az hogy molett vagyok és nem szeretnék nevetségesen kinézni szóval ujjatlan, rövid ujjú spagettipántos kizárva..és ilyen ujjhosszban elegánsabb sajnos nincs a ruhatáramban..venni meg nem igazán van pénzem..
2011. máj. 26. 12:56
3/8 anonim válasza:
Szerintem jó, én egy homokszínű hosszú szövetnadrággal venném fel, valami szép karkötővel, és egy csinos, szintén barnás árnyalatú szandállal.
2011. máj. 26. 13:06
4/8 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem esküvőre való. de ha nincs másod amit felvegyél és nem is akarsz vásárolni, akkor a kérdés eleve tárgytalan, nem?
2011. máj. 26. 14:05
5/8 anonim válasza:
amikor megláttam ennyit mondtam: jájj
ez nagymamának valo. ha elmész a turiba, 1000-ért kapsz már valami normálisat. csak ne ilyet, ez nagyon szörnyű. Vegyél már akkor egy blúzt vlm. turiban. Vagy még az is jobb, ha felveszel egy sima egyszínű polot egy övvel és egy hosszú nyaklánccal.
bocsi, nem működik a hosszú o betűm :D
2011. máj. 26. 14:19
6/8 anonim válasza:
Mindennapokra jó,meg csinos,de sajnos esküvőre nem való.
Szerintem ehhez hasonló ruhát vegyél,ha egy kicsit ducibb vagy,meg ha szánsz rá x összeget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!