15 éves fiú létemre hordok harisnyát. Télen vastagot, jobb időben nejlont. Hasonló korú fiúk hordanak harisnyát?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 08:18
1/22 anonim válasza:
Még télen elmegy, de jobb időben nejlont??? Nemi identitásod rendben van?
3/22 anonim válasza:
Anyukád az aki ennyire félt? Most kezdd el leszoktatni az ilyenekről, mert 30 évesen is rád fogja adni a sálat, ha most hagyod magad!
4/22 anonim válasza:
Hát a fiúk még télen sem igazán hordanak, legalább is a nagy részük nem, jobb időben meg minek egyáltalán??
5/22 anonim válasza:
Nem hordanak :)
De ha így OK neked, akkor viseld csak, nem gond. Én nem hordanék, mert belerohadna a lábam, olyan melegem lenne.
6/22 A kérdező kommentje:
Hűvös időben fázik a lábam.
Nem a szüleim erőltetik a harisnyát, de támogatják hogy hordjam. Szeretem, ha a lábamon van és melegít. Április - májusig hordom, utánna fel nem veszem szeptemberig.
2009. márc. 16. 13:54
7/22 anonim válasza:
Az ovis fiaimra már ráerőltetni sem tudom.
A nejlonhari ráadásul nem túl férfias viselet. Ha a páromon ilyet látnék, elmenne tőle a kedvem.
8/22 anonim válasza:
Télen szerintem még rendben van. Az én párom télen lábfej nélkülit hord, mert kint dolgozik és bizony fázik! Inkább vegye fel, mint jól felfázzon!
De a nejlon nagyon gáz!
9/22 anonim válasza:
télen oké....de nejlonharisnya egy fiún nevetséges...:)
tesióra elött nem cikiznek a többiek amig áttöltöztök?:D
15/l
10/22 anonim válasza:
a pamut oké, de a nejlon durva. : DD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!