Fiúk, mennyire visszataszító ez?
Szerintem nem visszataszító, de túl nagy szivacsost ne hordjál mert az meg csalás. Anno volt egy csaj a gimiben és ő is szivacsost hordott, a nyári pántos felsőkben meg simán látszott h nincs benne semmi.. emiatt nevették ki végül ( a háta mögött), nem amiatt hogy kicsi a melle. Aki vékony annak szinte mindnek kicsi, nem kell aggódnod, sok fiúnak az jön be!
L/24
aaaj, olyan elegem van már belőletek. mármint azokból a pasikból, akik az ilyen kérdésekre azt válazolják hogy ök a kis melleket szeretik meg a kis mell is tud szép és formás lenni.
de amikor már azt írják/írjuk/ hogy tényleg kb semmi?!...:s meg hogy "nyigu, úgyis lesz valaki aki így fog szeretni"...jó, de nem ez volt a kérdés -.-
Éppen ezért ne csalj a szivacsossal, mert később ciki lesz ha le kell venni.
Különben ha már ott tartotok, biztos nem fog elszaladni ;)
Visszataszítónak tartom a nagyon kicsi mellet.
A nagyot szeretem!
Lány vagyok. Van egy csaj, akinek konkrétan semmi melle nincs, de ő is szivacsos melltartót hord. Úgy járt, mint a korábbi válaszoló válaszában a lány. Őróla is mindenki tudja, és emiatt tartják cikinek. A szivacsos az még oké, csak olyan normális szivacsa legyen, szóval ne egy második mellet adjon.
Nekem nincs ilyen problematikám.
Nekem is kicsi a mellem, és szivacsos melltartót hordok, anélkül nem érzem jól magam.
A fiú a szivaccsal együtt is látni fogja, hogy nincsenek tejcsárdáid, szóval nem hiszem, hogy ez akkora átverés lenne a részünkről. Ha meg ezért nem kellesz majd valakinek, hát akkor jobb is, hogy hamar kiderült. :D
Én nem nagyon tudom elfogadni a kis melleimet, de sokat segít, hogy a barátom meg imádja őket. :) Ja, és a kapcsolatunk legelejétől szivacsosat hordtam, mégse nézett nagy szemekkel, mikor először látott melltartó nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!