Mi van velem? Tinédzserkori változás?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem! Anyám elment Usába 3 hónapra...Addig k*rva jó életem volt, mert úgy öltöztem ahogy nekem nagyon tetszett,(megengedte mielőtt elment akkor is az ilyen stílust :)) és a hajam is jó volt, meg tök boldog voltam...:) (amugy Scene vagyok/voltam) anyám nemrég hazajött...Azóta nem jó a hajam, az öltözködésem sem olyan jó, és nem is vagyok olyan boldog.Legtöbbször szomorú, vagy fáradt vagyok.Eddig energiabomba voltam.A tanulásom is leromlott...Most hogy hazajött :(
Mit csináljak szerintetek, hogy Újra a "Régi" legyek?:(
Kérlek normális válaszokat írjatok, ne ilyeneket, hogy:"-Húzd le magad a wc-n..." -.-" Köszi :) 13/L
2011. máj. 24. 18:27
11/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az anyáddal van valami tudatos vagy az alatti bajod? Ha rá tudsz jönni erre, akkor talán a megoldás is vele fog kínálkozni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!