Szerintetek nem kiábrándító, ha egy pasi rózsaszín ruhát vesz fel?
Figyelt kérdés
Sajnos egyre többet látok ilyent, szerintem nagyon gáz. Rózsaszínt viseljenek a kislányok, a nők, meg a melegek.2011. máj. 24. 17:31
12/24 anonim válasza:
Egyet értek veled, szerencsére nálunk még a gondolattól is kirázza a hideg a férjemet.
Őrület hova fajul a világ...
13/24 anonim válasza:
17:40
nehogy egyszer a tévében lásd viszont a férjedet egy kamionplatón parádézni ;)
14/24 anonim válasza:
Iszonyat... nincs baj azzal, ha egy pasi hord színes ruhákat (sárga, zöld, narancs, nem túl rikító piros), de rózsaszín?? Te jó ég, ha meglátok egy ilyen 'srácot', általában rámjön a röhögőgörcs.
15/24 anonim válasza:
Neeeem.
Ha egy pink póló van rajta pl. egy fekete mintával,vagy vmii,az még oké,sőőt.. van akin jól is áll!! :)
16L
16/24 anonim válasza:
De igen, kiábrándító. Barátom tök büszke a rózsaszín ingeire, merthogy mások szerint azok elegánsak. Ki volt akadva, mikor mondtam, hogy szerintem meg b_zisak, de nem kicsit.
17/24 anonim válasza:
Én soha nem vennék fel, maximum lilát.. de h rózsaszínt.. áááá.. :D
18/24 anonim válasza:
de engem nagyon taszít, a lila is.
19/24 anonim válasza:
De igen...
A lilával és a pirossal nincs bajom, de a rózsaszín.... Mi ez, kérem ??
20/24 anonim válasza:
Szerintem se valami szép látvány, mindig kiábrándulok, ha egy jó pasit meglátok rózsaszínben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!