Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pillanat ragasztót hogyan...

Pillanat ragasztót hogyan lehet kiszedni a ruhából?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem elkeseríteni akarlak, de sztem sehogy. Esetleg higítóval, vagy tiszta szesszel próbáld meg kidörgölni, bár az a ruha színében fog kárt tenni.
2011. máj. 24. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt már csak ecetes ollóval sajnos!
2011. máj. 24. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Rajta van, mi az oldószere. Benzin vagy aceton. Asszem aceton. Viszont a ruha színének lehet, hogy annyi...
2011. máj. 24. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ruhára öntöttem acetont és semmi baja nem lett,a ruha szinét nem bántsa,de egy pici helyen probáld ki,győződj meg arrol hogy bántsa vagy nem
2011. máj. 24. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Régen a rossmanban lehetett venni ragasztó oldószert. Bár nem tudom, hogy ez pillanatragasztó esetében is hatékony-e... Meg hogy még lehet-e kapni, mert én 1-2- éve láttam utoljára.
2011. máj. 24. 21:09
 6/7 anonim válasza:
Benzint írtak, vagy acetont, de a javaslatok kb. 9:1 voltak az aceton javára, én azt vettem. Kivitte. Utána kifehéredett, azt egynapi vizes áztatás eltüntette. Ez egy katonai tereptarka nadrág volt, nyom nem maradt, egyébként nem látható felületen, valami belső vsszahajtásnál vagy ilyennél előbb kell egy próbát csinálni.
2022. jan. 6. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ollóval!
2022. nov. 18. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!