Milyen fürdőruhát vegyek magamnak? (Többi lent)
Nem vagyok egy vékony alkat, és önbizalmam sincs, a párommal Horvátországba megyünk nyaralni, és nincsen semmiféle fürdőruhám. Ő mindenféleképpen venni akar nekem bikinit, de mivel nem vagyok megelégedve a testemmel, mondtam neki, hogy én biztos nem veszek fel bikinit. Mindennap biciklizek 5x 20percet, naponta 1órát futok, de nem nagyon változik semmi. :( Azt tudni kell, hogy pár éve 120-kilóról fogytam le 65-re, azóta is tartom sajnos, de a magasságomhoz ez még szerintem nagyon sok, és még minimum 15 kilót leakarok adni, nagyon hülyén érzem magam a bőrömben, a sok vékony lány mellett. 172cm magas vagyok. Trikini, vagy tankini? Vagy inkább semmi? :(
20/L
Még 15 kilót akarsz fogyni? szerintem az sok. mondjuk a súlyod most is normális, de olyan 5-10 kilót még tényleg fogyhatnál. én 172-höz 53 kg vagyok és vékonynak tartanak.
Szerintem amúgy tankinit vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!