Melyik a jobb márka? Nike, Adidas, Puma?
Dr. Martens, Shellys.
Ha lábbelikre gondolsz. Ezek acélbetétes bakancsok. :D
hát igen először is köszi a gyors válaszokat :D
és cipő téren gondoltam a kérdést ezt elfelejtettem ide írni, én az adidassal szipmizek, csak most is voltunk vásárolni erre nem volt méret a lábamra -.-"
de a másik 2 boltban se...
Nosss. én 14vokk és az én korosztályomba aki kicsit "jobban tud" öltözni, azz egyértelműen így mondja:
A Nike-ból a cipők jók (ezek a hosszított) tornacipők akármilyen színben ;)
Az Adidas-ba jók a táskák (nekem most lesz onnan) de ha "nőiesebb" vagy akkor nem választod ezeket a sportosakat. én a féloldalasra esküszöm ;)
Éss bocsi mindenkitől nem azért mondom aki szereti de szerintem a Puma nagyon szarr.:S persze valakinek bejön és bizts vannak jó de nekem semmilye sem jön be.:D hát ennyi lenne.:D:D
Milyen szempontból jobb???
Mindegyikben találhatsz ízlésednek megfeleló, jó minőségű árut. És mindegyikben olyant is, ami gagyi, vagy nem tetszik.
Kedves Gábor! Honnan veszed hogy én milliomos vagyok? o.O
Meg hogy a Váci utcába megyek vásárolni? Azt hiszem jópár év kínai cuccban járás után kipróbálhatok valami mást, ami talán jobb. Hiszen elérkeztem oda, hogy a lábam nem nő már tovább, és megengedhetem, hogy vegyek egy márkás cipőt, amit majd jópár évig hordhatok. Nem a Józsefvárosi piacon meg a Váci utcába megyek vásárolni, hanem olyan helyre amiről biztosan tudom, hogy nem hamisítvány. Amúgy meg a kérdésben szó nem esett kínai cuccokról, szóval nem értem mit is keresel te itt? ;) (N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!