Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a jobb márka? Nike,...

Melyik a jobb márka? Nike, Adidas, Puma?

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 20:03
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Adidas
2009. márc. 15. 15:47
 12/48 anonim ***** válasza:
83%

Dr. Martens, Shellys.

Ha lábbelikre gondolsz. Ezek acélbetétes bakancsok. :D

2009. márc. 15. 17:07
 13/48 A kérdező kommentje:

hát igen először is köszi a gyors válaszokat :D

és cipő téren gondoltam a kérdést ezt elfelejtettem ide írni, én az adidassal szipmizek, csak most is voltunk vásárolni erre nem volt méret a lábamra -.-"

de a másik 2 boltban se...

2009. márc. 15. 19:38
 14/48 anonim ***** válasza:
30%

Nosss. én 14vokk és az én korosztályomba aki kicsit "jobban tud" öltözni, azz egyértelműen így mondja:

A Nike-ból a cipők jók (ezek a hosszított) tornacipők akármilyen színben ;)

Az Adidas-ba jók a táskák (nekem most lesz onnan) de ha "nőiesebb" vagy akkor nem választod ezeket a sportosakat. én a féloldalasra esküszöm ;)

Éss bocsi mindenkitől nem azért mondom aki szereti de szerintem a Puma nagyon szarr.:S persze valakinek bejön és bizts vannak jó de nekem semmilye sem jön be.:D hát ennyi lenne.:D:D

2009. márc. 16. 15:12
 15/48 anonim válasza:
100%
Nike. Igaz, szerintem, egy kicsit drága, de ki lehet fogni egyedi ruhákat. Én most vettem egy gyönyörű Nike utcai cipőt.:D:D Meg a Nike-nál van egy csomó extra: pl. én futok, és a cipőmön keresztül a szenzor az iPodra küldi az adatokat, hogy emnnyit futottam, stb... Persze, mindehhez Nike felszerelés kell, de én nagyon szeretem!!!!!
2009. márc. 16. 16:44
 16/48 anonim válasza:
100%

Milyen szempontból jobb???

Mindegyikben találhatsz ízlésednek megfeleló, jó minőségű árut. És mindegyikben olyant is, ami gagyi, vagy nem tetszik.

2009. márc. 17. 11:46
 17/48 anonim ***** válasza:
46%
Csak a MÁRKA nevét fizeted meg !!!! A Kínai cuccok is jók és tovább "élnek"...csak kihasználnak Benneteket, mert MÁRKA függők vagytok. Nem vagyok se maradi se sznob,de nem vagy külömb a HAMISÍTOTT márka jelzésű holmikban se, csak azt hiszed. Tedd bele a pénzed a NAGYNEVŰ hamisított márkákba.:)Lehet, hogy pár év múlva örülnél annak is ha lenne mit felvegyél........ja,,, és elne felejtsd, hogy csak a Bp-i Váci utcában költsd el a pénzed :)))Kilépsz a boltból és rajtad röhögnek az eladók...Igazi balek vagy. Üdv: Gábor
2009. márc. 17. 15:35
 18/48 A kérdező kommentje:

Kedves Gábor! Honnan veszed hogy én milliomos vagyok? o.O

Meg hogy a Váci utcába megyek vásárolni? Azt hiszem jópár év kínai cuccban járás után kipróbálhatok valami mást, ami talán jobb. Hiszen elérkeztem oda, hogy a lábam nem nő már tovább, és megengedhetem, hogy vegyek egy márkás cipőt, amit majd jópár évig hordhatok. Nem a Józsefvárosi piacon meg a Váci utcába megyek vásárolni, hanem olyan helyre amiről biztosan tudom, hogy nem hamisítvány. Amúgy meg a kérdésben szó nem esett kínai cuccokról, szóval nem értem mit is keresel te itt? ;) (N)

2009. márc. 17. 20:11
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Adidas

Imádom(L)

2009. márc. 18. 22:31
 20/48 anonim ***** válasza:
85%
Lehet ez most hülyeség, de nem mindegyiket a kínaikat gyártják? xD
2009. márc. 19. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!