Cipő sarok flekket hol lehet vásárolni?
Köszi, igazából őket már megtaláltam (google-n én is rákerestem), de nekik csak egy ágú flekkjük van - abból sincs olyan méret amilyen nekem kellene -amúgyis két ágú kellene.
Megköszönném elsősorban az olyan címeket amik nincsenek fent a neten (keresni én is tudok azon:)), hanem olyanokra gondoltam Bp-en ahol vannak eldugott cipészek (nem a főutcákon, hanem a mellékutcákban), aki nem hirdetik magukat a neten, és ahol van lehetőség ilyet beszerezni.
Akár 1%-os esély is van rá, nyugodtan írjátok meg, majd megnézem! (ja és nem fogok haragudni, ha esetleg mégsem lehet majd nála kapni)
Az első válaszolónak annyiban igaza van, hogy egy javítgatáshoz nem értő vagy affinító hölgy a drága cipőjét legegyszerűbb, ha beviszi egy cipészhez.
Ha viszont ő vagy a férje teszem azt minimális műszaki érzékkel rendelkezik és/vagy párezer forintos a lábbeli,máris van realitás a házilagos sarkalásnak.
Eleve az 500-1000 szerintem nem állja meg a helyét, én 1-2 éve vittem a helyi (Miskolc) cipészhez feleségem cipőit és 1600-2000 Ft körül csinálta (fém és műanyag) 2-3 napos határidővel. Gyorsszervízben biztos azonnal is megvan, de valszeg még drágább...
"Nem lesz olyan a minősége"
Dehogynem! Ilyen flekket csak cipészkellékes árul, és a cipészek is tőle veszik. Csak olyat kell keresni , aki hajlandó kis tételben és magánszemélynek is eladni.
Én találtam, a "Doktor Step" nevű cég Érden.
Na ha valaki eddig eljut, innen igazán mellbevágó a dolog:
- anyagköltség 100-200 (!) Ft / pár
- minimális ügyességgel akárkinek 15 perces munka, fogóval kihúzzuk a régit (arra már nem kell vigyázni, csak a cipősarokra) , az újat visszatoljuk fogóval , majd rákalapáljuk.
(Fontos, hogy méretek szerint kaphatóak a flekkek, és még az azonos méretnél sem árt ellenőrizni, hogy a csap-része átmérőben egyezik-e a sarok furatával. Elvileg ha a flekkméret azonos, akkor egyeznie kell, de ha véletlenül mégsem, akkor ne erőltessük, nehogy a sarok szétrepedjen, inkább le kell reszelni vagy köszörülni a flekk csapjából)
Annyi, hogy ez a klasszikus tűsarokra való egycsapos flekkre vonatkozik, a kérdező által keresett kétcsapos nem tudom, létezik-e a DS-nél, mindenesetre érdemes megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!