Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cipősarkat honnan lehet...

Cipősarkat honnan lehet szerezni? Bepattintós érdekelne

Figyelt kérdés

Olyan érdekel amit a gyárban is rátesznek a cipő sarkára,aminek két (vagy egy) kis villája van.

Voltam cipésznél, de azt mondta hogy olyat nem lehet kapni sehol, hagyjam ott. (nem akarom mert eddig 3 cipőm glenga vasát eltörték, és még a munkadíját is ki kellett fizetnem, úgy hogy közben használhatatlanná vált a cipőm!!!)

Please help!

(esetleg tudja valaki ennek a saroknak a konkrét szakmai elnevezését?)

2011. máj. 22. 08:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Vedd át a cipőt, és ne fizes...sőt tegyél panaszta he vmit ewlronatank...

amúgy nem vágom mi a glenga vas.és google se :D

Sztem vidd cipészhez nyugostan, mertnem csak beletenni kell, hanem vmennyit csizolni is rajta, h egyszinte hozzák,.

2011. máj. 22. 08:26
 2/3 A kérdező kommentje:

igazad van, glenga vassal kapcsolatosan, más a neve most pontosan nem emlékszem mi az, de kb hasonló XD (nem vagyok cipész). A magassarkúkban szokott lenni és ha eltörik, akkor a sarok hátranyaklik, utána nem is lehet használni (kb olyan érzés mintha kitörne a cipő sarka) :( Amíg nincs eltörve észre sem veszed, hogy van :) én is utólag tudtam meg hogy van benne vas lemez...

A csiszolást nő létemre -otthoni körülmények között - meg tudom oldani, az nem gond (különben sincs annyira lejárva...)

2011. máj. 22. 09:36
 3/3 A kérdező kommentje:

XDDDDD

közben beugrott

:)))

glenga vas = glengvas

2011. máj. 22. 09:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!