Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megmondaná valaki a nevét...

Megmondaná valaki a nevét annak az exkluzív lélegző ruhaanyagnak?

Figyelt kérdés

Szóval még pár hónapja kaptam "ajándékba" egy pólót, egy közvetett ismerőstől akinek igen jól megy, de én még sosem találkoztam vele, bizonyos társadalmi és földrajzi korlátok miatt nem is valószínű, hogy fogok.

A pólóból a cimkét kivágták szándékosan, de állítólag itt lett Magyarországon vásárolva és kb 75 ezer forintba került..

Az anyag amiből van különleges, mivel nem lehet benne megizzadni, illetve sokkal nehezebb mint bármilyen más pólóban, de akkor sem izzad benne csatakosra az ember ha kint 38 fok van, és a tűző napon áll.

Egyébként a színe sötétkék és csíkos, szóval még a napot is húzza...

Szeretném megtudni a márkát, vagy az anyag nevét amiből van, ismer valaki iylen lélegző anyag neveket, vagy márkát? Vagy hol lehet ilyesmiket venni Budapesten?

2011. máj. 21. 10:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia,

ennek az anyagnak a gyártók/forgalmazók mind fantázianevet adnak. Ha rákeresel, hogy "breathing material" vagy "lélegző anyag", akkor találsz sokat.

Vannak különböző szintek a szerint, hogy melyik mennyi nedvességet "vezet el". De olyan értékűt, amit Te írsz, még nem láttam. Pl. Shimano dzseki, amiben neoprén betétek is vannak, 100%-ig vízálló, és lélegző is, kb. 40.000 Ft.

Csekélyebb tudásút kapsz méteráru boltban, néhány ezer Ft / méter áron is.

2011. máj. 23. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!