Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Virág a hajban csinos, divatma...

Virág a hajban csinos, divatmajom vagy gáz?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmire gondolok :D

2011. máj. 20. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a link rossz... de am sztem gáz, hogy mindenki ilyenben rohangál. és ez alapján divatmajmok is.

én is vettem magamnak egy rózsaszín virágot, de soha nem volt a hajamba, és sztem nem is lesz:D

rosalindák...

2011. máj. 20. 19:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem behozza a linket :O De szerintem ha nem azért hordja valaki mert mindenki azt hordja és nem ilyen batár nagyokról van szó akkor szerintem lehet csinos. Tervezetem hogy veszek valami semleges színűt ami mindenhez megy. Lehet hordani ruhán is simán feldobja az egyszerűbb darabokat
2011. máj. 20. 19:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is van, a hajam hosszú barna hullámos. Nekem már régóta van, mielőtt divat lett volna, azelőtt vettem, szerintem aranyos, meg jól áll. A nagyok nem tetszenek.
2011. máj. 20. 19:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Divatmajom és gáz.
2011. máj. 20. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű:)
2011. máj. 20. 19:53
 6/11 anonim válasza:
szerintem nem gáz. amit most divatmajomnak tartok, az az olyan hajráf, amin masni van.
2011. máj. 20. 19:59
 7/11 anonim ***** válasza:

amit linkeltél pont nem tetszik . nekem az a rózsa nem tetszik(toll meg a csillogó miatt). de viszont van ami tetszik de semmi esetben sem a nagyok.

pl el ez :

[link]

csak olyan 5 cm-es virággal vagy ha egy csaton van egy kis rózsa :)

2011. máj. 20. 20:04
 8/11 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok még ez is tetszik. bár nem ilyen formában, nem ebben a szettben de a hajpánt jó:

[link]

ez még szerintem izléses méret de ha túl csillogó akkor nem tetszik

2011. máj. 20. 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem pont ez a virág nem tetszik, meg az ennnél nagyobbak se, de a h&m-be lehet kapni ilyen kisebbeket, azokat meg imádom rengeteg féle szín van belőle, és már azelőtt elkezdtem hordani mielőtt a sok páva elkezdte hordani, most meg tömegcucc lett belőle de nem érdekel, egyszer úgyis kimegy a divatból és akkor már csak az enyém les zmuhahaha! XDDD
2011. máj. 20. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
divatmajom és gáz
2011. máj. 20. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!