Csajok, az egybetalpu szandi divat meg a nyaron?
Én mostanában vettem pipőket, és bejártam a környék összes boltját. A polcokon lévő pipellőkből ítélve divat még mindig. legalábbis én nagyon sok helyen láttam csomó féle fajtában.
Nem tudom, hány éves vagy és milyen az ízlésed, de szerintem ezekkel nem lehet mellélőni:
Remélem picit segítettem :)
20/L
Na jó... akkor mostmár áruld el nekem, hogy ez miért egybetalpú...? O_o
Egybetalpúnak tudtommal a telitalpút szokták nevezni, az meg nem ilyen. XD
bocsanat akkor telitalpu...mintha nem lenne mind1 XD
amugy meg a fenti fenykepek a stilusomat mutatjak.a TELItalpu cipore csak rakerdeztem h divat e mert akkor veszek egyet a cipogyujtemenyembe.meg megfontolom h veszek e vagy nem,amugy csak azert vennek mert szerintem "konnyebb benne jarni" mint a sarkosakban.
ma 09:51-> egyetértek!
Ez se nem egybetalpú, se nem telitalpú.
Írd be googleba bármelyik 2 szót és megérted miről beszélünk.
Még divat, szerintem aranyos, csak nem túl kényelmes viselet :D
Én már kinéztem egy isteni Lacoste lapostalpú félballerinacipőt :D beleszerettem :D
Ja jó, hát azért nem volt tiszta, hogy most mire vagy kíváncsi, ha kanyarban nem olyanokat linkelsz. XD
Divat szerintem. De ha nem, engem nem zavar, mert pici vagyok, de csak ez a fazon, amit hosszú távon is tudok hordani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!