Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Írnátok pár punk ruhát amit...

Írnátok pár punk ruhát amit ti készítettetek?

Figyelt kérdés
ezzel a kérdéssel az lenne a célom hogy csináljak saját magamnak ruhát úgy hogy ötleteket adtok
2009. márc. 13. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

szerintem a punkok n dijazzak h divatmajom vagy ...

amugy punk ruha = egy egyuteses polo,kockasgatya,bakancs piros fuzovel meg ha hideg van bordzseki ... lehetoleg minenel szakadtabb es budosebb

2009. márc. 13. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

[link]

Bill Kaulitz gatyója elég punk,és ráadásul saját készítésű. /Függetlenül attól,hogy esetleg utálod a bandát./

2009. márc. 14. 00:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

első válaszoló, sztem ő is punk, csak lehet neki az van épp amiket te leírtál, és szeretne újítani, lehet h még nem forrt ki teljes a stílusa, még most alakulgat:)

Amúgy bármilyen egyszerű nadrágot, farmer kabátot kiszakíthatsz, rávarrhatsz akármit, fél lábát/ujját levághatod, firkálhatsz rá, szegecsekkel kirakhatod, stbstb:) am ha gondolod írj privit, szívesen beszélgetnék veled msnen.

2009. jún. 1. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem punk vagyok hanem deathrocker, de ez eléggé részletkérdés.

Varrtam már több miniszoknyát, 1 egyszerűbb nadrágot

több táskát, hátizsákot, övtáskát

A dzsekim gallérjára leopárd mintás anyagokat

Rendszeresen stencilezek felvarrókat meg pólókat

Ékszereket láncokból, erdőben talált állatcsontokból, rózsafüzérből

No meg a szaggatott harisnyákat se így lehet kapni a boltban

2010. jún. 8. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!