Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék Budapesten olcsón...

Hol tudnék Budapesten olcsón divatos nadrágot venni? úgy 3000 ft értékben gondoltam.

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, és sajnos szűkösek az anyagi lehetőségeim, mégis nagyon nagy szükségem lenne 1-2 új nadrágra. Outlet centereket, turkálókat kérlek ne írjatok. (ez utóbbival az a gondom, hogy ott egyszerűen nem találok sem méretben, sem fazonban megfelelőt, már jártam jópárban)
2009. márc. 13. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
kínai....
2009. márc. 13. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
A nyugati aluljáróban is vannak ennyiért, szépek is.
2009. márc. 13. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:

A Körúton van pl. az Invázió nevű üzlet, ott jó áron vannak cuccok.

Vagy a Blahán a 7es megállójánál van egy marha jó üzlet, jó árakkal. Régen XOXO volt, most azt hiszem Melange, de nem vagyok benne biztos!

Nézd meg ezeket!

:)

Haven 23/L

2009. márc. 13. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
szia! én épp most találtam rá egy nagyon jó helyre. a blaha környékén van (rákóczi út), jobb oldalon, a neve Stop Shop vagy valami ilyesmi. rengeteg fajta farmer van, bershka, h&m, zara, szóval tényleg mindenféle és mindegyik! 2990 Ft. plusz az eladók is nagyon segítőkészek. nézd meg mindenképp :)
2009. márc. 15. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!