Mi a véleményetek a darkshopos bakancsról?
Melyik darkshopos bakancsról? Nem egy van azért...
Ha a sima acélbetkósra gondolsz, hordjad, ha tetszik. Nekem volt, de egyrészt eluntam, hogy minden, de konkrétan MINDEN rocker/goth/punk olyanban mászkál, úgyhogy egy idő után csak kertészkedéshez/pakoláshoz használtam.
Aztán... Törte a lábamat, mint a rosszfene, még két éve után is.
Nehéz... Legalábbis nekem nehéz volt a két kiló csavarral a talpában...
Szétment, kidobtam, és soha többet! Maradok a csodaszép bevasalt orrú western csizmámnál!
A Steel drága de annyira nem jó.
Én Martens párti vagyok, mert az egyszerű de stílusos. Nem kell semmi extra csatt meg platform, egy sima 10 lyukú Martens sokáig tart, még széttaposva is jól néz ki, ha betört nem bántja a lábad mert gyógycipő.
Hát nem tudom, nekem most egy Undercover bakancsom van amit a darkshop-ból rendeltem, egy év alatt csúnyán berepedezett. én a shellys-re esküszök.
(lehet, hogy nem megfelelően ápoltam azért ment "tönkre2 - de akkor a shellys-emmel is így jártam volna...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!