Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek megéri ez a...

Szerintetek megéri ez a Levi's 510 super skinny farmer az árát? 17/F

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok és indie/emo stílusban öltözködöm. Itt ahol lakom nem lehet férfi répanadrágot kapni. Sokszor rendelek a vateráról, nem a megbízhatósággal van a gond, csak nem tudom hogy ez a nadrág megéri-e az árát.

Azt olvastam hogy egy Levi's farmer jó befektetés, mert nem megy szét olyan hamar és sok éven át hordható. Szerintetek ennyit megér?

A másik ok amiért nagyon jó lenne ez a nadrág, mert ilyen kis méretben meg pláne nem kapni még csak sima férfi nadrágot sem, nemhogy répanadrágot.

[link]

2011. máj. 16. 16:43
 1/5 anonim válasza:
Nem... Kezd ennek a márkának is romlani a minősége..
2011. máj. 16. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
1 év múlva úgy kimegy az emó a divatból mint a huzat, és te is csak röhögni fogsz magadon a mostani stílusod miatt. (bár most nem hiszed el). arra az időre meg nem érdemes ennyit költeni egy tök gáz nadrágra szerintem.
2011. máj. 16. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:

OFF

Előző:

Az emo már rég kiment a divatból, és egy 17 éves srác nyilván nem divatként hanem megszokott stílusként kezeli már. Valaki casual, valaki rocker, valaki emo. Hadd döntse már el magának, hogy mikor elég belőle.

2011. máj. 16. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
én csak azt tudom, hogy apunak 15 éve van és semmi baja...nekem meg 3 de már kezdem kinőni:D
2011. máj. 16. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Tényleg eléggé romlik a Levi's-nek is a minpsége.
2011. okt. 19. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!