Szerintetek megéri ez a Levi's 510 super skinny farmer az árát? 17/F
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és indie/emo stílusban öltözködöm. Itt ahol lakom nem lehet férfi répanadrágot kapni. Sokszor rendelek a vateráról, nem a megbízhatósággal van a gond, csak nem tudom hogy ez a nadrág megéri-e az árát.
Azt olvastam hogy egy Levi's farmer jó befektetés, mert nem megy szét olyan hamar és sok éven át hordható. Szerintetek ennyit megér?
A másik ok amiért nagyon jó lenne ez a nadrág, mert ilyen kis méretben meg pláne nem kapni még csak sima férfi nadrágot sem, nemhogy répanadrágot.
2011. máj. 16. 16:43
1/5 anonim válasza:
Nem... Kezd ennek a márkának is romlani a minősége..
2/5 anonim válasza:
1 év múlva úgy kimegy az emó a divatból mint a huzat, és te is csak röhögni fogsz magadon a mostani stílusod miatt. (bár most nem hiszed el). arra az időre meg nem érdemes ennyit költeni egy tök gáz nadrágra szerintem.
3/5 anonim válasza:
OFF
Előző:
Az emo már rég kiment a divatból, és egy 17 éves srác nyilván nem divatként hanem megszokott stílusként kezeli már. Valaki casual, valaki rocker, valaki emo. Hadd döntse már el magának, hogy mikor elég belőle.
4/5 anonim válasza:
én csak azt tudom, hogy apunak 15 éve van és semmi baja...nekem meg 3 de már kezdem kinőni:D
5/5 anonim válasza:
Tényleg eléggé romlik a Levi's-nek is a minpsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!