Milyen márkájú ez a táska és hol lehet venni ilyen táskát? Itt van a táskáról egy kép: i44. tinypic.com/97qufl.jpg
Figyelt kérdés
Aztán még annyit tudok róla hogy Zimány Lindának is van ilyen táskája (vagyis a képen az ott az övé)
Mégegyszer itt a linkje:
2009. márc. 12. 19:20
1/8 anonim válasza:
Chanel szokott legtobbszor lenni ennek a taskanak a markaja, esetleg Dolce Gabbana. Tobbfele markaban is meno ez a taska. Szerintem Londonban vehette Z. Linda ezt a tatyot, itt mindenhol ilyet lehet kapni.
Esetleg rendeljel ebay-on ott is van sokfele!
Pesten tuti lehet kapni.
2/8 anonim válasza:
Louis Vuitton márkájú Damier Azur Speedy 30-as típus ( [link] nekem is nagy vágyam egy ilyen, csak az a gond, hogy 100 ezer forint fölött van az ára:S
de ha ez sem tart vissza, akkor Bp. Andrássy út 23. a Louis Vuitton üzlet, ott lehet ilyet venni
3/8 anonim válasza:
Ez nem Chanel és nem is Dolce & Gabbana, a második válaszoló mondta jól, ez bizony Vuitton táska. Az ára elképesztően magas, de lehet kapni hamisítványokat is, amik szintén nem valami olcsók, de az eredeti árnak a töredékei.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszii..:) és ezek a "másolatok" hol vehetőek vagy kaphatók? :D
2009. márc. 12. 21:12
5/8 anonim válasza:
Ezek a másolatok módfelett cikik.. Mellesleg Párizsba ne menj vele mert iszonyatos összegre büntetnek meg.
6/8 anonim válasza:
Szerintem inkább Gucci, mint LV.
7/8 anonim válasza:
valóban louis vuitton táska, és másolatot légyszíves ne vegyél, mert nagyon ciki. egyébként szerintem nem érdemes ilyenre szórni a pénzed, nem hiszem, hogy az eredetit meg tudod venni, akkor meg minek gagyi? Úgysem hinné el senki, hogy valódi!!!
8/8 A kérdező kommentje:
amúgy honnan gondolod, hogy nekem nincs rá pénzem???:DD
2009. máj. 14. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!