Szerettek mezítláb lenni?
egészségükre. szerintem addig csinálják, amíg bele nem lépnek egy széttört üvegbe, egy égő cigarettacsikkbe, vagy fel nem fogják, hogy azt a járdát hajléktalanok köpködték/pisálták tele.
más kérdés, ha nagyon nyom a cipő, akkor én is mezítláb megyek haza, de jobban szeretem, amikor nyaraláskor a Balaton/Tiszaparton futkározhatok a homokban csupasz lábbal :)
Én rettenetesen utálok. Zavarja a lábam mindne kis kavics, nyáron túl forró, a többi évszakban meg túl hideg a talaj. Bár nyáron, ha fázk a lábam, néha kimegyek mezítláb az udvarra, ott megmelegítem, de ennyi.
Azok meg akik így járnak, hát istenem. Egészségükre.
Ha nekik így jó.
Én személy szerint még nem láttam ilyet, ha csak nem kis cigánygyerekekben, de gondolom nem erre gondolt a kérdező. :)
Én meglepődnék ha ilyet látnék és megkérdezném, nem telik-e cipőre? :D
én nem járnék ugy soha
mindig a hippikre emlékeztet azokat meg rühellem
Nyáron Balatonon kb mindenhova cipő nélkül megyek, vagy flip-flop papucsban :D
Az éjszakáb cipő nékül? :O hagyjadmár nálam a bulis ruhámban kb a cipő a lényeg xD meg amúgy se.
jaa hogy bulizni?
persze
csak miután kifestettem a körmömet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!