Milyen fürdöruha állna jól nekem? Sürgös! (kép) körte alak.!
2011. máj. 15. 19:17
1/10 anonim válasza:
Hát, ne ilyen legyen az alsórésze.
2/10 A kérdező kommentje:
ez nem fürdöruha.
2011. máj. 15. 19:27
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
nekem is ilyen testalkatom van, csak nagyobb a cicim
én a megkötős bugyikat részesítem előnyben, mert azok biztos nem vágnak be :D
20/L
5/10 anonim válasza:
nekem is ilyen alakom van és sokat nézelődtem a témában. Az a legfontosabb hogy ne alulra vidd a hangsúlyt! Pl jó megoldás az egyszínű alsó valami mintás bikinifelsővel. Vagy még jobb ha találsz olyat aminek a melltartó részén kis fordtok, gyöngyök ilyesmik vannak. És ne ilyen csőfazonút vegyél, inkább sima 3szög, vagy mégjobb [link] az ilyen, ettől nagyobbnak hat a cicid és kiegyensúlyozza a széles csípőd. Alsőrészből szerintem valami sima megkötőset válassz, de ne sortosat semmiképpen mert annak nagy a felülete, így mégnagyobbnak tűnik tőle az alsó feled
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nagyon a válaszokat! :)
2011. máj. 15. 19:36
7/10 anonim válasza:
ez nekem nagyon tetszik! [link]
8/10 anonim válasza:
Nekem is enyhén körte alakom van. Én ilyen rózsaszín fürdőruhát vettem. Push-up-os szóval nagyon szexi.
10/10 anonim válasza:
sztem ne zabálj sokat, fussál, meg vonszold le azt a zsíros seggedet egy harmadrangú konditerembe, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!