1/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
Az elején a cipzár miatt olyan furán áll, gondolom felvéve is. Amúgy meg olyan semmilyen, de ez a cipzár egyáltalán nem kéne rá, felesleges, valahogy nem oda illő.
Nem beszélve arról, hogy se vállpánt se semmi, ezek könnyen ki is lazulnak, ha többször le-föl húzzák, és csak az imádság fogja a helyén tartani. Egy rossz mozdulat és leesik az egész ruha. Táncolni nem mernék benne, az biztos.
3/15 anonim válasza:
Ejjha, ez aztán a praktikus ruha:D
4/15 anonim válasza:
nekem tetszik csak nagyon jó alak kell hozzá
5/15 anonim válasza:
Nem lenne rossz,ha nem lenne ott az a cipzár.
7/15 anonim válasza:
New Yorker? Amúgy ilyet próbáltam, nem rossz ruha, de eléggé kihangsúlyozza a feneket....
8/15 anonim válasza:
Uhh, én is ilyet néztem magamnak. Nagyon zsíír.(y) :D
10/15 anonim válasza:
Nem rossz. Talán a cipzár tényleg nem kéne oda. Amugy kiváncsi lennék felvéve milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!