Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kell jól melltartóméretet...

Hogy kell jól melltartóméretet venni, és honnan tudom, hogy az hányas méretnek felel meg?

Figyelt kérdés
Általában 95/E-s vagy 100/C-s melltartót hordok, de valahogy egyiksem jó. Vagy szorít, mint a 95-ös, vagy nem tart olyan jól. Hogyan tudom magamnak itthon lemérni, és megnézni, hogy az hanyas méret? Van valamilyen táblázat erre? Honnan tudom, hogy egy melltartó jól tart e vagy sem?
2009. márc. 12. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezekkel a problémákkal küzdöttem. Sose találtam el a méretemet. Végül az egyik eladó világosított fel arról milyen is a méretem :) Azóta is gondban vagyok viszont, nagyon rossz méretem van :( A hátam keskeny (elég lenne a 70-es), kosárból viszont minimum a C vagy D kell :( Ezt a párosítást meg nem nagyon találom sehol. Érdemes lenne neked is fehérnemű boltban segítséget kérni.
2009. márc. 12. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A triumph oldalán van egy kalkulátor, csak be kell írni a mért adatokat és kiadja méretet. Nekem nagyon bevált, mindig 80/B-set hordtam, de valahogy nem volt kényelmes, és itt jöttem rá, hogy 75/D-s a méretem. Csak írd be a google-ba "triumph" és kidobja az oldalt.
2009. márc. 12. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

75-80-85 stb. ezek a mell alatti méretet jelent.

az A-B-C stb. a mell körfogatát jelent.

ha megméred magadnak a mell alatti részt,akkor amit kapsz számot ahoz a legközelebb lévő szám(75-80...) lesz a méreted.

De ha bemész egy fehérnemű boltba az eladó segít!

14/L

2009. márc. 12. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Melltartó is válogtaja. Van 75A-s kényelmes melltartóm és van 75B kényelmes melltartóm is. Viszont van 75B kényelmetlen melltartóm is. Én sem találok igazán jó méretet, meg az az igazság, hogy több ezer forintot nem adok érte, és A kosár pedig inkább csak a márkás melltartók között van. Ezt a kalkulátort én is megnézem majd, és lemérem magam. Kíváncsi leszek az eredményre.
2009. márc. 12. 15:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon köszönöm a válaszokat! Aki a triukph kalkulátort írta, megnéztem, és nekem azt dobta ki, hogy a helyes méretem 105 AA . Ez most mi? 105-ös melltartót életemben nem láttam még, pláne AA kosárral. De akkor hogy lehet jó rám a 95-ös is?
2009. márc. 13. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt mondanán, hogy érdemes jó melltartót venni. Egyébbként a melltartó mérete kicsit függ az anyagától is. A jó cégek számozása megbízhatóbb, Sarina, Triumf, Felina. Életem első jó melltartója Felina volt, pamut, kis himzéssel, vagy 8-10 évig hordtam, mellette, még egy másikkal cserélgetve.

Érzékeny bórű vagyok ezért inkább egyszerüeket választok. Mindig felprobálok sokat míg sikerül kiválasztanom azt amelyik igazán kéyelmes és jó formát ad a mellemnek. Vékony pólót is veszek fölé mindig, hogy lássam, hogy ruhán át milyen vagyok benne.

Vettem már nagyon jó Tescóból is, Aldiból is(de az Aldiban csak akkor tudsz választani, ha ép van és nagyon tudod a saját méretedet, mert nem lehet próbálni, de úgy vettem észre, hogy a méretezésük megbízható.

Még annyit, hogy a fehérnemű boltban tényleg jó tanácsokat kapsz.

Üdv!

2009. márc. 14. 00:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! A Triumph melltartómérete alapján a provea.com-ról rendeltem egy gyönyörű összeállítást, és csak 1499ft. Ma hozták ki, jó gyorsan, és tökéletes! Ha van időtök, nézzétek meg!
2009. márc. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!