Hát én még mindig úgy vagyok, hogy vékony lányok hordják, mert rajtuk áll jól. De aztán lehet, hogy más máshogy gondolja.
2011. máj. 14. 11:16
2/19 anonim válasza:
A cicanaciból inkább olyat válassz, ami nem bokáig ér, mert az eléggé kövéríteni fog. Ami a térd alatt ér véget nem sokkal (NEM lábszárközépig érő!), az nem olyan gáz, egy combközépig érő, vagy csípőnél még lejjebb érő felsővel, kis nyári ruhával te is hordhatod, így kifejezetten előnyös is lehet az alakodon.
Lehetőleg egyszínűt, valami sötétebbet, a mintákat, csillogó anyagokat, csipkéket viszont felejtsd el!
2011. máj. 14. 11:25
3/19 anonim válasza:
így nehéz megmondani, tegyél fel egy fényképet, akkor meg tudjuk állapítani, hogy jól áll-e. Nem attól függ, hágy kg valaki.
2011. máj. 14. 11:27
4/19 anonim válasza:
Majd ha lefogytál..
2011. máj. 14. 12:09
5/19 anonim válasza:
Alak függő...
van "gebe" lány akin bénán áll, ha formás lábad, feneked van,akkor igen,
tegyél fel arc nélküli, semleges helyen lévő képet, amin látszik a lábad, feneked (pl harisnyásat...., mert azon kb annyi látszik, mint cicanaciban) én hordok ilyet, nemcsak hosszabb felsővel, de én egészen vékony vagyok: 173cm 62 kg
de elsőre nem mertem én sem...
24 L
2011. máj. 14. 12:42
6/19 anonim válasza:
Én is javaslom hogy tegyél fel egy olyan képet amin lehet látni az alakodat,de ettöl függetlenül ha te úgy érzed nyugodtan vegyél fel,de csak sötéteket mert az optikailag vékonyít.
2011. máj. 14. 14:22
7/19 anonim válasza:
szerintem meg pont a vékony lányokon nem mutat egyáltalán, mert még jobban kihangsúlyozza, hogy piszkafa lábai vannak. szerintem térdig érőt nyugodtan vegyél fel olyan felsővel, ami combközépig ér.
2011. máj. 14. 15:52
8/19 anonim válasza:
Nem baj ha kihangsúlyozza a piszkafa lábakat, mert azok vékonyak és nem hájasak. Sokkal jobb egy olyat látni, mint egy elefántlábat. Ja és a térdig érő meg aztán baromi divatos...
2011. máj. 14. 16:46
9/19 anonim válasza:
ki nem sz.rja le hogy divatos-e vagy sem. a lényegi kérdés: jól áll? a) igen -> felveszem b) nem -> nem veszem fel. ennyi. millió ruhám van, amitől a kis cukcsih divatcicák méteresre húznák a kifestett szemöldöküket és gombnyira düllesztenék a fantasztikus egyentussal kihúzott szemüket, csak az az érdekes, hogy a FÉRFIAK (igen, direkt írtam, nem a sminkes fiúkákról beszélek) ezerszer előbb néznek meg engem a nem utolsó-divat-szerint, de baromira jól álló ruháimban ;) ennyi :D
2011. máj. 14. 16:56
10/19 anonim válasza:
de ki mit tart vékonynak????
mertt van vékony lány és sovény lány is...nem mindegy...a soványnak "piszkafa" lábai vannak, a vékonynak nem...gyakran jobb lába van (mert van rajta hús/izom is) egy teltebb nőnek....
jha és ne a divat miatt vedd fel! hanem azért mert jól áll....amúgy sztem próbálj fel egyet egy üzletben, ahol van oylan tükör, h hátulról is jól látod magad...ha jól érzed magad benn akkor oké...mert sok esetben ez számít, mert akármilyen jóáll valami, ha nem érzed jól benne magad, azt kivetíted...és mindenki azt látja...sztem..(persze az csak jó, ha az épp divatos és nem csak "felkapottdivatos" holmi jól áll.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!