Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebben a szerelésben mehetek...

Ebben a szerelésben mehetek discoba? Linkek lent (:

Figyelt kérdés

Először leírom, hogy milyen alakom van.:)

Magas vagyok, homokóra alkat, tehát eléggé nagy mell, szélesebb csípő, vékony derék, nagyobb,kerek fenék, de nem vagyok kövér. :)

Egy ilyen naciban mennék:

[link]

csak nem ennyire fényes

egy olyasmi felső, ami a képen az első, csak rövidebb az ujja, és hosszított kicsit:

[link]

és egy ehhez nagyon hasonló cipő:

[link]

és egy olyasmi csatt a hajamba ami a képen az első, csak kisebb rajta a virág, és harmonizál a felső színéhez, bár van belőle feketém is.:

[link]

2011. máj. 12. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
á nekem ez így nagyon tetszik! :))
2011. máj. 12. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a leggings nem lenne lakk, akkor még nem is lenne visszataszító. Anélkül tetszene.
2011. máj. 12. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Nadrág és a cipő egy stílus, még a felső és a virág egy másik. És véleményem szerint a kettő üti egymást (domina féle szexi és full romantikus). De diszkóban szerintem senki sem fogja ezt figyelni... :D
2011. máj. 12. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Húú nekem nagyon tetszik :D talán a csatt az kicsit nem odaillő de nekem nagyon bejön minden :D
2011. máj. 12. 19:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)) Am a nadrág az nem ilyen lakkos, hanem olyan anyagból van, hogy enyhén fényes :)

Egyebként szeretem keverni a stílusokat, de csak olyan szinten, hogy ne legyen visszataszító. Azért választottam ezt a nacit meg a cipőt, mert mégiscsak szexi, de a felső meg a virág olyan kislányos.:)

2011. máj. 12. 19:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Na ha nem lakk, csak picit csillog, akkor már jó.
2011. máj. 12. 19:54
 7/10 anonim válasza:
szerintem nagyon jó lesz! Van ízlésed! ;) Hova mész és hány éves vagy?
2011. máj. 12. 21:03
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. :))

amúgy csak itt a kis városunkba lesz buli. :) 15,5 vagyok :)

2011. máj. 12. 21:06
 9/10 anonim válasza:
összeillik szerintem minden, csak nem homokóra alkatra :) nagyobbnak látszik így a melled és a feneked is, és eltakarja a derekad, tehát nem látszik, hogy igazából vékony vagy...
2011. máj. 12. 22:42
 10/10 anonim ***** válasza:
ez nagyon csinos, jól fogsz benne kinézni, úgy gondolom :)
2011. máj. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!