Holnap ballagnak a végzősök. Mit vegyek fel?
blúz (fekete, kék, barna , fehér mindegy)
és hozzáillő hosszú csőnadrág, topánka.
Engem a barátnőm rábeszélt,hogy menjek egyberuhában a ballagására,merthogy lesz ott egy másik olyan fiú is...
Elmentem egyberuhában, direkt vettem egyet arra az alkalomra:
leárazás volt,mondjuk tök jól állt rajtam,de azért az a másik srác mégse jött el...egyedül voltam ott fekete egyberuhában...annyira nem volt gáz,de azért mégis...
Szóval egyberuhában biztos ne menj,(már ha fiú vagy),ha lány vagy mehetsz,de ünneplős cuccban!Ja,és ajánlom a szoknyát is!
17F
utolsó előtti, transzvesztita vagy b.zi vagy? :O
az O.O pedig kikerekedett szemeket jelent, a válaszodat olvasva belőlem is ezt a reakciót váltotta ki...
Egyik se vagyok,csak hallgatok a barátnőmre (sajnos),ő mondta ,hogy tök jól áll,belenéztem a tükörbe is,de annyira nem volt feltűnő...
17F
17F
Nem értelek. Ha egy normális hetero pasi vagy akkor, hogy a büdös életbe voltál képes elmenni egy női ruhában? Nem tűnt fel, h hímneműek csak akkor vesznek fel ilyen ruhát, ha valami gond van a hajlamaikkal, esetleg fogadásból? Ne csodálkozz, ha b.uzinak néznek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!