Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyeim! A linken található...

Hölgyeim! A linken található gladiátor szandál illetve az ehhez hasonló szandálok bu*zisak egy fiún?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 12. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
uram!lehet hogy még az de egyszer biztos átlagos lesz egy férfi lábán.ha meg addig nincs elég bátorságod felvenni,legfeljebb vársz következő nyárig:D
2011. máj. 12. 20:01
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! nekem tetszik, szerintem a homokosok a bu*zisak, ez pedig egy kényelmes nyári viselet. igazából simán felvenném, de azért mégiscsak érdekel a szebbik nem véleménye is.
2011. máj. 12. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jól nézne ki, de csak akkor, ha illik a stílusodhoz..de valószínűleg illik, mert ha nem illene, akkor eszedbe sem jutna ilyet felvenni
2011. máj. 13. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:
43%

nem b*zis csak nyom0rék

14/f

2011. máj. 13. 14:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem csak szimplán nem tetszik, de a női verzió se.

21/L

2011. máj. 14. 13:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Én ffi vagyok, de a közelébe nem mennék, mert bűnborzasztóan ronda és nőies is. Elképzelhetetlennek tartom férfin. Nekem ez olyan bizarr, mintha szoknyában meg melltartóban akarnál járni. Némi homár beütése is van. Hozzáteszem, hogy a látható lábfejek, lábujjak, lábkörmök semmiképpen nem férfias dolog láttatni. Nem férfias viselet semmi papucs szandál stb. Igaz, hogy baromi divat és sokan lehurrognak a véleményemért, de szerintem majd' az egész világ lett ízlésficamos.
2011. máj. 16. 08:34
 17/18 anonim válasza:

attól függ: -mikor veszed fel

-mihez veszed fel

-hogy áll

szentem ha olyan a stílusod amihez passzol akk jó.

2011. máj. 16. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Hú,hát nekem baromira nem tetszik...:D

Olyan nagypapás xD

2011. máj. 16. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!