Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Festettek már be mosógéppel...

Festettek már be mosógéppel ruhát?

Figyelt kérdés
Egyik kék farmerkabátomat szeretném feketére festeni, de hosszú kabát és nem fér bele edénybe, így mosógépben kellene festeni. Viszont félek, hogy tönkreteszi a festék a mosógépet vagy utána a következő adat ruha is festékes lesz:S Csináltatok már ilyet? Hogy sikerült?
2009. márc. 11. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én csináltam már ilyet és a ruha jól sikerült!Befogta a festék meg minden!De elfelejtettem hogy olyan maradt a mosógép és a kabátom látta kárát :S.Szerintem festés után tisztítsd ki a mosógépedet alaposan vagy csinálj egy tisztító mosást!
2009. márc. 11. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is csináltam már, de nem mosógépben,hanem lavórban!Azt könnyebb kitisztítani!Annyi,hogy időnként meg kell keverni a vizét!
2009. márc. 11. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

festettem, jó lett, de hamar kikopott sajnos. (világos barnát zöldre)

egy ismerősöm feketére festett egy felsőt, de neki is iszonyat hamar kikopott.

a felül töltős mosógépnek nem lett semmi baja, üres mosást a biztonság kedvéért kétszer csináltam, a belsejét viszont megfogta, de frissen könnyen lejött a festék. hajrá:)

2009. márc. 11. 18:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Meg is csinálom, remélem nekem is összejön! Drukkoljatok!:P
2009. márc. 12. 00:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy sikerult a mosogepes ruhafestes? engem is erdeke a dolog?
2010. márc. 5. 12:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Mosógépben sajnos nem sikerült valami jól, mert nem fogta be a ruhát... lehet kevés festéket tettem bele.
2010. márc. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!