Szerintetek gáz fehér póló alá fehér melltartó?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy buta kérdés..De eléggé gyerekes az iskola..Ha fölvenném mindenki: uu átlátszik a melltartója úristen..
14/L
ti szoktátok így hordani?:DD
2011. máj. 11. 20:13
1/10 anonim válasza:
feketét mégsem vehetsz fehér alá.melltartü nélkül ssem mehetsz.más választás nincs.vagy ha zavar ne vegyél fel átlátszós pólot.
2/10 anonim válasza:
Szerinted fehér ÁTLÁTSZÓ póló alá mégis milyen színűt kéne felvenni? Pirosat, vagy feketét? Hát persze hogy fehéret.
3/10 anonim válasza:
szerintem nem gáz :)nálunk is ez van ami nálatok ;) de én is fehér melltartót veszek fel a fehér pólóhoz :)
ja..és még annyi hogy jobb mintha fekete vagy rikitó szinűt vennél fel
14/L
4/10 anonim válasza:
Miért milyet akarsz?Tűz pirosat?
5/10 anonim válasza:
Esetleg bőrszínűt akarhatna felvenni, nem..? Amúgy szerintem se gáz, bár a bőrszínű jobb megoldás lenne, de ha nincs, akkor a fehér a legkevésbé gáz
6/10 anonim válasza:
Nem gáz, de ha testszínűt veszel fel, az nem látszik át. ;-)
7/10 anonim válasza:
Én is mindig fehéret szoktam, de csak azért mert nincs testszínűm.
8/10 anonim válasza:
Nem gáz. Az nagyobb ciki lenne, ha nem vennél fel alá semmit. Bár a fiúk biztos értékelnék.
9/10 anonim válasza:
Minek vennél fel alá melltartót,annyira úgy sem látszik át csak kissé áttetsző lehet.
10/10 anonim válasza:
Félő, hogy a gyerekes fiú osztálytársaid (vagy más a suliból) vizes póló "versenyt" csinálna és akkor ott a baj. Szóval, mindenképpen vegyél póló alá melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!