Megismerkedtem egy pasival, aki nekem nagyon tetszik, nem sokara talalkoznom kell vele, de fogalmam nincs, hogy mit vegyek fel. A lenyeg, hogy nöies legyen, csinos, de azt sem akarom, hogy elkönyvelje, hogy miatta öltöztem ki, tehat ne legyen eröltetett... (atlagos magassag, atlagos testalkat, barna haj, barna szem)
2009. márc. 11. 07:56
1/8 anonim válasza:
Szerintem farmer , egy kicsit kivágott klassz felső, és vegyél rá egy semleges színű blézert. Szerintem ez tök jó. sporotsan elegáns:)
2009. márc. 11. 08:08
2/8 A kérdező kommentje:
de magassarkuval?
Amugy köszönöm :)
smink mehet?
2009. márc. 11. 08:17
3/8 anonim válasza:
Magassarkú csak akkor mehet, ha így nem leszel magasabb a srácnál. Szolid smink mehet. Jó szórakozást!:)
2009. márc. 11. 08:26
4/8 anonim válasza:
Olyat vegyél fel, ami a szokványos öltözködési stílusodon belül a "nem alkalmi" kategóriában a legjobb, amiben úgy érzed, jól nézel ki, illetve ami hasonlít arra, ami akkor volt rajtad, amikor megismerkedtetek!
2009. márc. 11. 11:26
5/8 A kérdező kommentje:
az az igazsag, hogy tudom, hogy az nem tetszett neki, ahogy akkor voltam, ezert szeretnek nöiesebben menni.. de nem akarom azt sem, hogy eröltetett legyen.. es a felreertesek elkerülese vegett, emg szo sincs "randirol", csak k het mulva "muszaj" talalkoznunk. Köszönöm a valaszokat :)
2009. márc. 11. 11:32
6/8 anonim válasza:
A farmer tényleg jó ötlet. Vegyél hozzá egyszerű (egyszínű) felsőt mutatós ékszerrel. Ha szép a kezed, akkor mondjuk karkötőt, de lehet, hogy még jobb ötlet lenne egy szép fülbevaló, mert az vonzza a tekintetet az arcodra (így könnyebben kialakulhat pl. szemezés) :)
A magassarkú tényleg bejön a pasiknak, mert a Nő még nőiesebb lesz. DE! Csak akkor vegyél azt, ha meg vagy vele szokva! Vagy végső esetben "gyakorolj" előtte, viseld párszor, mert baromi kínos szituáció is lehet a dologból. :)
2009. márc. 11. 12:53
7/8 anonim válasza:
Valami csinos,nem túl nőies ruhát.A szekrényedbe nem látunk,így nem tudunk konkrétat mondani.
DE a legfontosabb,hogy kényelmes legyen és jól érezd magad benne...
hiszen hiába vagy csinos,ha te közben feszengsz a ruha miatt.
A SAJÁT stílusodat tükrözze a ruhád!:)
Jó szórakozást.
2009. márc. 11. 13:45
8/8 anonim válasza:
Szerintem úgy öltözz, amiben jól is érzed magad, ami illik hozzád, és így leszel a legcsinosabb. Egyébként most úgy irigyellek :) Bár lennék én is ilyen helyzetben, hogy találkozok azzal, aki nagyon tetszik :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!