Normális ez új cipőnél?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy új adidas superstar cipőt. Este abban mentem szórakozni. Elég sokat sétáltam. Már az este közepe felé fájt a talpam belső fele. Mikor hazaértem és levetettem a cipőt láttam hogy mindkét talpam belső pereme el van nyomva és fájt is, a cipő talpa kicsit keskenyebb mint a lábam, és ez okozhatta. De nem értem a dolgot, mert volt már hasonló fazonú cipőm és még nem volt semmi gond. Szerintetek csak az lehet a baj hogy még nincs kitaposva eléggé a cipő? Vagy túl széles a lábam és mindig szét fogja nyomni a talpam? 22f2011. máj. 8. 16:39
1/3 anonim válasza:
Ha hosszra megfelel a cipő, oldalra eleget fog tágulni, hogy kényelmes legyen. Nekem is volt Superstarom, és emlékszem, hogy az első pár napon hasonlóan nyomott egy kicsit. Vélhetően azért, mert bőrből van a külseje.
2/3 anonim válasza:
Nekem soha nem volt ilyen gond a Superstarommal, de van egy DC cipőm és az iszonyat nyomta a lábam a két oldalán mindkét lábfejem. Eléggé fájt, de mostanra semmi baja, kellett neki több hét, hogy már ne fájjon benne a menés.
3/3 A kérdező kommentje:
Már napról napra jobb. Ma egész sokat sétáltam benne és csak egy kicsit éreztem hogy nyomja a talpam.
2011. máj. 12. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!