Kék inghez milyen nyakkendő illene? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Az én ruhám lila szatén lesz majd, a táska, cipő, boleró fekete lesz. A kérdést a párom öltözködése miatt tettem fel. Mi az ami még nem lenne sok? Legyen fekete vagy esetleg lila? Vagy lila nyakkendő csak épp fehér inghez?
Előre is köszönöm a válaszokat.
L/23
2011. máj. 7. 21:25
1/4 anonim válasza:
kék ing és lila ruha? szerintem fehér ing és lila nyakkendő..vagy ha tudtok olyat, akkor lila ing fekete nyakkendő. szerintem.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor inkább már fekete ing és lila nyakkendő (fordított esetben félek, h túl sok lenne már a lila).
De ezt a nyári hőség miatt nem választanám, szegénykém megsülne.:)
2011. máj. 7. 21:37
3/4 anonim válasza:
Szia!
Párod öltönye (bár meleg lesz,akkor csak nadrágja) milyen színű?Szerintem egy nem túl világos és nem is túl sötét lila inghez jól menne egy szép középszürke nyakkendő.Próbálgassatok,kombináljatok,és biztosan meglesz a megfelelő ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Én a fekete nadrágot javasoltam neki, legalább annak van olyan tulajdonsága, hogy mindenhez illik. Egyébként jó ötletet adtál az ing-nyakkendő kérdésben. Lehet ez lesz a nyerő;)
2011. máj. 7. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!