Esküvőre piros ruha nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2 hét múlva esküvőre megyek ,és már megvettem a piros koktél ruhámat.Nagyon szeretném azt fel venni de sajnos tartok attól , hogy ez nem illik oda . Léci segítsetek, mit tegyek ? :S :/2011. máj. 7. 20:29
11/14 anonim válasza:
úgy tudom én is, hogy feketét, fehéret, pirosat nem illik felvenni esküvőre.
12/14 anonim válasza:
elvileg nem illik mert ugye a menyecske színe hagyományosan a piros, de mostanság már nem szokott minden menyecske pirosban lenni.. ha teheted oldd meg más ruhával, de végső soron ez is jó. még mindig jobb mintha feketében vagy fehérben akarnál menni.
13/14 anonim válasza:
Nem illik, ha a lagziba is mész.
A fehér és a piros aznapra a menyasszony színe. A menyecske színe a piros, éjfél után, ezért a vendégeknek nem illik olyat felvenni.
14/14 anonim válasza:
én holnap megyek esküvőre, és az én ruhám is piros, fehér mintákkal.. szerintetek az sem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!