Fekete vagy feher cipot vegyek fel, ha rozsaszin nadrag, feher bluz es fekete kosztumfelso lesz rajtam holnap a templomba?
De ki beszél itt sportcipöröl? Magassarku ciporol van szo XD
Amugy meg NEM farmer a nadrágom, hanem szövet... AMugy meg miért ne divatozzon egy 18 éves csaj? Majd nagyim ruháját veszem fel, hogy legyen mindenki megelégedve >:P
A hangsúly a TEMPLOMON van. Ha valaki nem képes oda megfelelően felöltözni akkor ne menjen. Aki oda megy az az öltözékével tisztelje meg a helyet.
Amúgy fekete cipő, már csak azért is mert fehér igényes magassarkút még nem nagyon láttam, csupa kínais szart látok mindenkin. Na meg fehér cipőt, csizmát többnyire cigókon látok.
(kivétel a minőségi menyasszony cipők, de gondolom nem olyanod van).
26L
A 16:05-ös vagyok.Bocsi,akkor vmit félreértettem.Még mindig a fekete cipőre szavazok.Ebből a szettből kihagynám a rózsaszín nadrágot...
21/L
Nem az volt a kérdés, hogy szerintetek jó e a rózsaszín nadrág, hanem, hogy melyik cipőt vegye hozzá. Néhány évvel ezelőtt én is rózsaszín nadrágba mentem, de nem olyan pink, vagy kirívó rózsaszínbe. Nagyon illett a blúzomhoz és mindenki megdicsért, még a pap is, hogy szép a ruhám. Ennyit erről.
A kérdésre válaszolva pedig: szerintem a fekete cipőt vegyed fel hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!