Ez a bikini jó választás?
Figyelt kérdés
Alakom: 168 cm vagyok és 56 kg, bár most fogyni akarok 1-2 kg-t. A csípőm kicsit széles (92 cm), a derekam ehhez képest vékony (65 cm), viszont a melleim kicsik (75A-s melltartót hordok). A hasam lapos, a combom kerülete a legvastagabb részen 51 cm.
A bőröm elég fehér és van rajta pár szeplő (tényleg csak néhány). A szemem zöld és a hajam barna.
Ez a bikini optikailag nagyítaná a mellemet és jól állna a bőrszínemhez?
2011. máj. 7. 12:01
11/15 anonim válasza:
én megvettem. szerintem már elfogytak :S mivel csak utolsó darabokat találtam, így 1 számmal nagyobbat is kellett vennem mellben :( nem tudom melyikben voltál (pesten?) a westendben már egyáltalán nincs, a corvinban még volt XS meg S melltartó (kackac), végül az XL-eset vettem, igaz nem látszik, hogy nagy, csak én tudom, hogy van még benne hely :D de a corvinban van még rengeteg másik felsőfazon ugyanebben a színben :)
13/15 A kérdező kommentje:
Ja, én nem pesti vagyok, hanem pécsi. :D Itt még nincsenek fürdőruhák.. Majd megnézem a jövő héten.
2011. máj. 8. 09:05
14/15 anonim válasza:
nem, ha jól láttam volt kékes-zöld, fehér, fekete, meg talán olivazöld is.
15/15 anonim válasza:
Áááááááá. Én pont ezt a bikinit néztem ki magamnak. :D Én szombaton megyek majd megvenni a pécsi Árkádba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!