Nagymellű nőcik! Ti hol veszitek a melltartót?
Figyelt kérdés
Már mindenféle fazont kipróbáltam, de a D-s kosarasba mostanában mindenféle extra szivacsot tömködnek, vagy a fazon miatt lecsalják az anyagot.( az oldalánál beszűkítik vagy kivágják ahonnan kidudorodik a cici)
85D kellene.Az F-esekel meg az a bajom, hogy általában nagymamásak vagy nincs megfelelő szabásuk.( már Triumph boltban is voltam... a fiataloknak szánt f-es kb c-nek felelt meg)
Kérlek segítsetek.
2011. máj. 7. 11:41
11/12 anonim válasza:
Bezony, én is tescoban vagy turiban szoktam találni olyat ami szép és kényelmes is. Sajnos hónapokig kell vadásznom mire találok, így már rutinná vált, hogy állandóan nézem a fehérnemű készletet, hátha van valami ami jó.
Így sincs sok melltartóm, 3-4 nappali, meg 2 sport.
12/12 anonim válasza:
...ja és a kínais nekem nem jött be. Valahogy talán a deszkább ázsiai nőtípus miatt fogalmuk sincs, hogy milyennek kell lennie egy melltertónak. Elöl a szegycsontnál általában túl vékony az anyag, és középen kiesik az ember melle. Ráadásul a legtöbb nagy méretű az elhízottabb nőkre készül, tehát kb. 100 C-s. Ott nem gyakori, hogy valakinek 70 és 85 közötti háttal F meg G kosár kéne, így nem nagyon gyártják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!