Mit gondoltok erről a bikiniről? (:
Figyelt kérdés
Alsója: [link]
Felsője: [link]
Minden vélemény érdekel!:) Alakom..Kissé homokúra alkat vagyok. 162 cm. Kicsit erősek a combjaim..DE dolgozom rajta!:) Bőröm színe: Barna..de ha eljön a nyár még barnább vagyok.
2011. máj. 7. 11:10
11/14 anonim válasza:
ez a fazon nagyon nem divat már. nézz be h&m-be, kb majdnem minden felső 1290 alsó szintén... Barna bőrhöz fehéret válassz, vagy korallszínűt, középen nyakbaakasztósat:)
12/14 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik túl kislányosnak tűnik.
13/14 anonim válasza:
Ez is nyakbaakasztós xD És a barna bőrhöz majdnem minden szín jól áll.
14/14 anonim válasza:
szerintem semmi extra. felvenném de mondjuk ha vásárolok magamnak nem ezt választanám. és ez a fazon nem megy ki a divatból. a középen nyakba akasztós meg hiába jött most divatba, ha egy csomó lánynak (pl nekem is) nem áll jól akkor mi a francnak kéne azt megvennie?! szóval vedd meg bátran biztos jól fogsz benne mutatni, és praktikus is ha sokat mozgolódsz a strandon és nem csak a parton heverészel :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!