Sárkány center, vagy Ázsia center a jobb, olcsóbb?
Én másfél évet dolgoztam az Asia Centerben. Sajnos sikerült elkínaiasítanom a ruhatáramat, most meg fele leszakad rólam, annyira jó minőség. Az Asia Center ugyanolyan gagyikat árul, mint a józsefvárosi piac, sőt, az Asiát azért építették, hogy azt a szemétdombot Józsefvárosban felszámolják, de hát gondolhatjátok, hogy jóval többen árulnak a piacon, mint ahány üzlet van Asiában.
Pl. a kínai cipőbe nekem belerohad a lábam. Asiában valahogy kinéző cipő 3.000 forinttól kezdődik kb., ha esetleg valami gánya van vele, akkor simán hozzádvágják, mert ritka, ha blokkot adnak, az meg még ritkább, ha meghatja őket, hogy azt a gagyit, amit megvettél, két hét alatt lejártad a lábadról... Akkor már inkább menj egy Deichmann-ba, nem mondom, ott is van bőven kínai cipő, de határozottan jobb minőség, és még két év garanciát is adnak rá, és talán egy ezressel kerül drágábba, vagy még annyival sem.
A Sárkányban tudtommal ugyanazok az ócskaságok vannak, mint Asia Centerben meg a józsefvárosin.
Egyébként meg ha kínait vásároltok, azzal azt támogatjátok, hogy mindent gagyiasítsanak el. Lassan már tényleg minden kínai lesz, hála azoknak, akik azt hiszik, hogy ezzel spórolnak, ugyanis bizonyítottan sokkal tovább tart egy minőségi áru, mint a kínai ömlesztett cuccok... Ha arra van pénze valakinek, hogy havonta Asia Centerezzen, akkor már inkább menne háromhavonta egy márkaüzletbe, és sokkal igényesebben tudna öltözködni, nem beszélve a ruha, cipő anyagáról, ami szintén nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!