Lehet még valahol venni/rendelni ilyen Devergo cipőt?
Erről a kis aranyosról volna szó. Vaterán nem tudom megrendelni, mert 39-es kell. Ha valakinek van ilyen és jobb állapotban van, mint az enyém, akkor esetleg megvenném. (Biztos, hogy jobb állapotban van, mert már kilyukadt a talpa, annyit hordtam...) De szívesebben venném újként.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ha nem találok ilyet, akkor nem fogok felkutatni érte mindent, de szerelmes vagyok ebbe a cipőbe. Egyszerűen imádom, mert nagyon kényelmes és szép is. Láttam már hasonlót egy barátnőmön és az is tetszik. Lehet, hogy lecsapok egy olyanra. Vagy mindkettőre... :D Nagyon sok cipőt emésztettem már fel és mindig kell az utánpótlás. :DD >_<
Azért rossz, mert ez a cipő 2-3 éve volt tömegesen a boltokban, de egy két hónapja még láttam, de mostanság már nem. Remélem azért még találok. :D
Első vagyok!
Én Playboy márkában láttam már ilyesmit..
De ahogy írtam , szerintem a márkák nagy többségében , lehet találni ilyen fazonú,és színű cipőt!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!