Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen márka a DC? Jóíminsőség...

Milyen márka a DC? Jóíminsőségű cipőket gyárt? Most vettem 2 napja alig hordtam de lekopott a talpa.

Figyelt kérdés

Hétfőn vettem magamnak egy DC cipőt Arénában 20e forintért.

Csak 2 napja hordtam, de észrevettem hogy egy icike picit, de tényleg minimálisan elkezdet kopni a talpán való gumirész. Nem is aztmondanám hogy kopik, hanem hogy pici darabokba lejön. De ne olyanra gondoljatok hogy már nagy darabjaira hullott:) Ez normális? Anyukám szerint azért van hogy a sarkánál kopik, mert most vesti fel a lábam formáját, és hogy én úgy megyek, hogy egy kicsit a sarkamat jobban terhekem. Vagy valami ilyesmi. Nekem ez ferde. Segítsetek! Ilyenkor vissza kell vinni??

2011. máj. 4. 20:16
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem nem éri meg vissza vinni a DC nagyon jó márka egyik haverom vett egyet és egy évig csak azt hordta és még ugy is tök jó állapotba megmaradt pedig abban cangázott meg minden...szal sztem ne h vissza vidd :))
2011. máj. 5. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!