Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » MA a deichmanban akartam...

MA a deichmanban akartam venni egy cipőt erre egy cigány forma oda jön hogy 10 ezerért kitudja hozni, oda megy bezsél valamit a biztonsági őrrel, mondja adjam oda apénzt oda adom erre hátul lelépett. Mit lehet ienkor?

Figyelt kérdés
Tudom hogy yén voltam a palimadár.
2011. máj. 3. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Én egy pultos lány vagyok, de inkább kiönteném a piát a lefolyóba, mint hogy odaadjam egy cigánynak hitelre. Hülye vagy.
2011. máj. 4. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Btk. 318. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz, csalást követ el.

10ezer forintodat ne várd vissza,semmit nem tehetsz. Legközelebb ne legyél ennyire buta. Amúgy meg én nem jelenteném a rendőrségen a helyedben, mert ezzel lopás felbujtója lettél, ami nem vet túl jó fényt rád.

2011. máj. 4. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

tényleg palimadár voltál... hogy adhattad oda előre a pénzt? ráadásul ilyet csinálni... a deichmann nem olyan drága üzlet, nem hiszem, hogy sokkal több volt mint 10ezer ft. inkább kifizetem, mintsem egy cigánnyal ellopassam. bocsi, de megérdemelted az ostobaságod miatt.

ráadásul a biztonsági őrrel szövetkezett, vagy mi? hát ez durva...

2011. máj. 4. 14:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Feljelenteni vagy ilyesmi nem tudod, sőt a boltban sem panszkodhatsz és nem nagyon pattoghatsz a kamera felvételért sem, mert mit mondasz? Azt, hogy hát uraim megkértem a pasast hogy lopjon ki nekem egy cipőt a boltból de meglépett a pénzemmel, megnézhetnénk kamerán hogy feljelentsem?

Te benne a lopásban ugyanis bűnrészes lennél, aki saja átvert a másik bűnös, ennyi a helyzet. Megbíztál valakit lopással, aki átvert és lelépett a pénzeddel, ezért a világon senki, de senki nem fog melléd állni sem boltos, sem biztonságis, a rendőrségnél meg ne is próbálkozz hiszen konkrétan lopatni akartál valakivel......most feljelentendé, mert átvert?

2011. máj. 4. 16:17
 15/16 anonim válasza:
83%
büdös cigánynak mérgen kívül semmit sem szabad adni
2011. máj. 5. 15:30
 16/16 anonim válasza:
ha bemész a rendőrségre téged fognak megbüntetni...
2011. máj. 26. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!